Замовити тролейбус на вечірку чи весілля у Тернополі можна за 300-500 грн

Замовити тролейбус на вечірку чи весілля у Тернополі можна за 300-500 грн
В 500 гривень обійдеться оренда на півтори години великого тролейбуса-гармошки, півтори години вечірки в меншому тролейбусі коштуватимуть 300 гривень.

Останнім часом тролейбуси модно орендувати для дівич-вечорів та на весілля.

- Час оренди рахується з часу виїзду в депо і до часу приїзду тролейбуса, - зазначив прес-секретар КП „Тернопільелектротранс” Віталій Попович. – Щодо часу оренди особливих обмежень немає, але до 21 години тролейбус має повернутися в депо. Зазвичай, за цей час тролейбус робить велике коло містом.

Кажуть, що для вечірок, дівич-вечорів чи весіль, зазвичай беруть тролейбуси в кращому стані – тож переважно замовляють нові гармошки, які останнім часом з’явилися в Тернополі - популярні в Тернополі тролейбуси щастя.

Відео дня
  • Краще тролейбус замовляти для свята чи вечірки на вихідні, бо тоді набагато менше транспорту на вулицях, і є вільні машини, які не працюють на маршрутах, - зазначив Віталій Попович.

Найчастіше тролейбуси для святкувань винаймають коли починається і завершується навчальний рік, розповідають в депо. Також популярна оренда транспорту в вересні-жовтні, коли є організовані поїздки школярів в ляльковий чи драмтеатр, тоді буває по 3-4 таких замовлення на день.

Замовити тролейбус на вечірку можна, звернувшись в приймальню КП „Тернопільелектротранс”, за тел. 43-62-88.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    фест, почалося з дівич-вечора, а тепер під фотографією висить ціна оренди... некоректно то все є... і взагалі якось "фу"

    збирались шоб гарно провести час, а не щоб потім фото виставляли при всіх інформаціях щодо тролейбусів...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up