Партнер рубрики Події

Кандидат у мери Сергій Надал відповідав на ваші запитання

Кандидат у мери Сергій Надал відповідав на ваші запитання
Кандидат на посаду міського голови Сергій Надал відповідав на запитання на нашому сайті у понеділок, 11 жовтня, з 11.00 до 12.30.

На жаль, під час чату виникли певні технічні проблеми. Питання до пана Надала можна і надалі залишати у коментарях до цього тексту. Пан Надал пообіцяв відповісти на них згодом зі свого офісу. Дякуємо відвідувачам сайту за ввічливість та коректність у висловлюваннях. 
Найцікавіші питання на відповіді на них ми надрукуємо в одному з номерів "20 хвилин".

Відповіді на запитання редакції

Сергій НАДАЛ (35 р.), депутат облради, радник Олега Тягнибока з економічних питань

Відео дня
>1. Перші три кроки (вчинки) після перемоги на виборах.
а) Безкоштовний проїзд пільгових категорій громадян, у т. ч. — пенсіонерів, інвалідів, ветеранів ОУН-УПА. Скасує незаконне рішення Тернопільського міськвиконкому, що обмежує кількість пільговиків у маршрутках.
б) Створить духовну раду міста з представників місцевого духовенства. Вона матиме контрольно-ревізійні функції щодо дій всієї міської влади.
в) Прибирання ліфтів та під’їздів — наведення ладу у багатоповерхівках.

2. Як пропонує вирішити проблему зі сміттям?
Треба ввести в експлуатацію за межами міста сміттєсортувальну лінію, придбану Тернопільською облрадою. Створити комунальне сміттєпереробне підприємство далеко за межами обласного центру.

3. Як заробив перші гроші?
Із 1994-го до 2010 р. працював на державній службі (ДПІ у Тернополі). Перші власні гроші – це перша заробітна плата.

4. Яким бізнесом володіє (члени родини також)?
Ні він, ні дружина не мають власного бізнесу та ніколи не були засновниками підприємницьких структур.

5. Особистий блок: марка авто, модель мобілки, квартира (будинок).
Авто – "Мітсубісі" (взяв у кредит), мобільний телефон – Nokia. Проживає у родинному будинку під Тернополем.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (347)
  • Anonymous

    пане Надал, більшість моїх знайомих теж цікавить вартість вашого будинку і джерело цих коштів . Мені імпонує ідеологія "Свободи", але не хотілося б голосувати за хабарника і злодія. Будь ласка, дуже Вас прошу ,спростуйте ці звинувачення конкретними аргументами, а не загальними фразами
  • Anonymous

    пане Надал, вас багато раз питали про вартість вашого будинку, чому ви не відповідаєте на таке просте запитання? то все-таки? яка собівартість будинку? в доларах США? в гривнях не потрібно, бо ви будували коли долар був 5, а зараз 8... надіюсь, що ви розумієте, що людям і так приблизно видно у скільки він вам обійшовся?)))
  • Anonymous

    Пане Сергій, а як ви поясните присутність в ваших лавах тих людей що відкрито зневажають традиційну християнську віру, тих чиї бізнес партнери як не колишні бандюки, то ярі москалі, тих хто від виборів до виборів скаче з партії в партію для того щоб вскочити у владний ешелон. Я говорю зокрема про Маціпуру, я на 100% впевнений, що він мав десь ту ідеологію яку пропагує "свобода". Про яку люстрацію може йти мова коли вже тягнете за собою таких людей.
  • Anonymous

    Бажаю Вам перемоги на виборах, але у Вас дуже погані консультанти щодо проблем УЖКГ зокрема опалення. Бажаю Вам звернутись у провідні інститути, до зарубіжного досвіду, або до випускників теплотехніків, будівельників з інститутів. Ваші коментарі безграмотні з точки зору теплопостачання, теплофізичних характеристик будівельних матеріалів та проблем із утримання житлового фонду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up