У Тернополі автомобіль накотився на пішохода

У Тернополі автомобіль накотився на пішохода
Автомобіль “Міцубіші” сірого кольору збив хлопця, який купував апельсини в кіоску на вул. Бродівській у п’ятницю, 14 січня.

Аварія сталася близько 14.30 на вул. Бродівській біля магазину “Барвінок”.
Зі слів свідків, водія в машині на момент наїзду не було. Автомобіль, який був припаркований на зворотній стороні дороги, самостійно зрушив з місця і, прокотившись через проїжджу смугу, виїхав на тротуар та збив чоловіка.
У момент наїзду 34-річний Олександр перебував біля кіоску, в якому продають фрукти. Він стояв спиною до дороги і не помітив машини.
Одразу після зіткнення чоловікові винесли крісло, посадили біля місця аварії і викликали швидку.
- Чекати на карету “швидкої” довелось недовго, - каже один зі свідків Володимир. - Але от від’їжджати вона не поспішала. Через деякий час з’ясувалось, що причиною незрозумілої затримки була несправність мотора. Декілька чоловіків вирішили допомогти і підштовхнули машину, але це не допомогло. Тоді карету медичної допомоги “на буксир” взяв автомобіль ДАІ. Тільки після цього “швидка” завелась і продовжила свій маршрут.
За словами медиків, які приїхали на місце події, у потерпілого виявили ознаки перелому тазової кістки. Для встановлення точного діагнозу чоловіка відвезли в міську комунальну лікарню швидкої допомоги.
Як повідомили “20 хвилин” в травматологічному відділенні лікарні швидкої допомоги, уже увечері 14 січня діагноз підтвердився.
- У пацієнта офіційно підтверджено перелом ломистої та сідничної кісток справа. Але, щоб визначити всі інші завдані ушкодження, знадобиться ще три дні, - сказала черговий лікар відділення, яка, одначе, відмовилася називати свої ім’я та прізвище.
У відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції повідомили, за фактом аварії проводять перевірку.
- Ми не можемо ще нічого коментувати. Причини аварії з’ясовують, - сказав старший інспектор обласної Державтоінспекції Микола Лецкалюк.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Сіли акомулятори в машині бо там стояли 60-ки а для неї потрібні 75-ки добре що пацієнт не був важкий!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Акумулятори живлять гальмівну систему???

    Anonymous reply Anonymous

    =)))

    Anonymous reply Anonymous

    твою так!
  • Anonymous

    народ ви вдумайтесь - машина швидкої не заводилася. це ж добре що все гаразд, а якби серйозніша травма, людина могла загинути тільки через те, що фінансування медицини низьке і несправні авто.
  • Anonymous

    Судячи по машині, то водію нічого не буде. Зямнуть все :-(

    Anonymous reply Anonymous

    а що машина?дешева, тай водія не було

    Anonymous reply Anonymous

    34 роки-то вже не хлопець напевне)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up