У Тернополі стартує “П’ять хвилин кохання”

У Тернополі стартує “П’ять хвилин кохання”
Ті, хто ще шукає свою другу половинку, зможуть здійснити заповітну мрію завдяки шоу “П’ять хвилин кохання” у Тернополі. До участі запрошують усіх охочих.

Десять пар тернополян зможуть ближче познайомитися за одним столом у романтичній атмосфері. В Україні такий проект тільки почали реалізовувати, говорить директор з розвитку кампанії 5 minlove в Україні Олександр Гуцало.
У грудні ми провели шоу у Вінниці, - продовжує він. - Наступний - Тернопіль. Точно з датою ще не визначилися. Однак плануємо, щоб “П’ять хвилин кохання” пройшли напередодні Дня всіх закоханих - 14 лютого.
Дарують обручки
Шоу нагадує форму швидких знайомств, додає пан Гуцало. Вона зародилася У США ще в 1998 р. На той час в Америці було вже багато громадянських шлюбів. Організатори ж прагнули зробити так, аби пари, які сподобалися один одному, згодом одружувалися.
Під час шоу у Вінниці запалали серця кількох учасників програми, розповідає чоловік. - І якщо у них і надалі все буде добре, то спонсор - ювелірна фірма - під марш Мендельсона подарує їм обручки. Таку традицію започатковуємо в кожному місті.
Відтак на вечірці у Тернополі мають зустрітися 10 пар. Вік учасників першої програми - від 16 до 21 року. В один ряд сидітимуть представниці прекрасної статі. Навпроти - чоловіки. За умовами шоу, година часу буде розбита на кілька етапів. Гратиме 10 фонограм по 5 хвилин. Зі зміною кожної мелодії чоловіки пересідатимуть на інший стільчик, навіть якщо пара не закінчить розмову.
Перед тим, як сісти за “стіл переговорів” учасники заповнять анкети, - додає організатор. - Їх проаналізують психологи і визначать рівень сумісності учасників. Спеціалісти даватимуть рекомендації, як досягнути успіхів у стосунках усім парам, навіть тим, у яких найменше спільного. Адже головна мета проекту - допомогти людям знайти свою половинку, і щоб зустріч для кожного завершилася позитивно.
Зустрічатимуться по всій країні
У майбутньому проект планують розширити. “П’ять хвилин кохання” проводитимуть у багатьох регіонах України. Охочі познайомитися із протилежною статтю зможуть відвідати програму в інших містах.
За словами організаторів, змінять і вікові рамки. Усі охочі, незалежно від віку, зможуть взяти участь у шоу.
Для тернополян “П’ять хвилин кохання” - чудова нагода навчитися правильним манерам поведінки зі своїм партнером, стверджує керівник шоу у західному регіоні Андрій Марків.
Для молоді це перший крок у серйозні стосунки, - говорить він. - Адже, щоб завоювати серце іншої людини, треба вміти галантно говорити, правильно привітатися й попрощатися. Здавалося б, прості речі. Але за ними й криється ключ до успіху.
Реєстрація учасників конкурсу триває. Щоб заповнити анкету та дізнатися детальніше про шоу, потрібно зателефонувати за номером у Тернополі 42-99-11.

До речі,

Газета “20 хвилин” пропонує тернополянам власну акцію “Казкові історії кохання”.
Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існує людство, - говорять організатори вікторини. - Доказом того є казки, у яких зашифрована вся набута людьми мудрість.
У газеті “20 хвилин” із 2 до 10 лютого друкуватимуть дев'ять запитань, на які потрібно буде дати правильні відповіді. Необхідно буде відгадати, із якої саме казки та чи інша історія кохання. Приміром, “Вона, звичайно, була красунею, та її зелена шкіра стала серйозним випробуванням”.
Відповіді треба надсилати за адресою: [email protected].
Переможців оберуть 11 лютого шляхом випадкової вибірки. Щасливчики отримають романтичний подарунок у День Святого Валентина.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Закидайте мене яблуками, але назва того збіговиська до нічого... На крайняк щось би пристойніше придумали, а то асоціація з п'ятьма хвилинами кохання під першим-ліпшим кущиком)
  • Anonymous

    Замість "Шукаю жінку" - ШУКАЮ ДІВКУ.
  • Anonymous

    файні груди в дівчини на фотці )

    Anonymous reply Anonymous

    А в мене ще гарніші!!!!!!!!
  • Anonymous

    конвеєр кохання..... кохання на 5 хвилин... ....не так має приходити ЛЮБОВ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up