Партнер рубрики Події

В Тернополі ще одна смерть на вулиці

- Приїдьте подивіться. Тут мертва людина, багато міліції. Лежить чоловік на землі з вигляду йому років 40. Він - охайний, гарно вдягнений, на пальці є золотий перстень, - повідомив читач газети „20 хвилин” пан Сергій 6 травня близько 11.30. - Може його вбили, але крові чи слідів насильства наче не видно.

Очевидець назвав і адресу - двір будинку на вул.Київській, 9. На місці ми не знайшли ані міліції, ані тим паче мертву людину. Проте розпитали людей на ринку неподалік.
Ой, та було тут таке, - розповіла одна з продавців ринку. - Що за чоловік не знаю, певно не місцевий, бо ті що бачили, не впізнали його.
Міліція також підтвердила повідомлення тернополянина. Проте розповісти причини смерті чоловіка відмовились.
Спочатку мають провести судово-медичну експертизу. Лише після перевірок ми зможемо назвати причини передчасної смерті людини, - розповідає начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Петро Колісник. - Проте коли з'явиться офіційна інформація, ми вас повідомимо.
Якщо вам щось відомо про особу людини, або обставини її смерті, залишайте інформацію в обговоренні до матеріалу.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    це був непоганий чоловік.Він працював головним бугалтером ВАТ "Галичина",в нього стався обширний інфаркт,коли він йшов на роботу.Але,щоб стільки часу тіло лежало і ніякі служби його не забрали?!!! Шок...

    Anonymous reply Anonymous

    сомостійна держава нєзалежни люді
  • Anonymous

    Людину, звичайно, шкода. Але який анонім сьогодні видає ці суперстатті? Вже над оральним сексом пів-України знущається, тобто над тупістю журналіста, який про це писав. А от знову - шедевр публіцистики. Люди добрі! Та скільки можна "одна баба сказала" писати?

    Anonymous reply Anonymous

    Це ж яким тугодумом треба бути, щоб комент написати (про те, що всі сімються). Якщо таке вже кажеш, то вказуй хто ці всі? Ссилочки на обговорення дай..а то як уряд: "Всі живуть добре", при тому, що половина тих "всіх" - за межею бідності. Тому ліпше не пиши своїх тупих коментів, а погугли трохи і побачиш, що тема про оральний секс (Мінет в Блекбкеріhttp://vn.20minut.ua/news/173349) переглянута 46 тиисяч разів!!! а прокоментували її майже 400 облей. Крім того її здублювали більше 10 форумів і сайтів. І сміху над автором було менше ніж в 5 % коментів, (бо ж ти не один тугодум в місті)

    Anonymous reply Anonymous

    Ти ще скажи, що мені не під силу осягнути глибинний зміст та неповторність форми викладу даного допису. Про смерть людини так писати не можна. Хай буде земля пухом тому чоловікові.

    Anonymous reply Anonymous

    респект за аналітику, Андрію)

    Anonymous reply Anonymous

    Вже знаю - це Дерех пише...
  • Anonymous

    В чоловіка сталась раптова смерть!Він був дуже хорошою людиною!!!В 37 років перенсти інфаркт пер сьогднішньою смертю це не є штука!
  • Anonymous

    це не проста смерть... я йшов і бачив, як він лежав тіпа як солдат, рівненько, руки по швам і міліція ходила коло нього, і шей накрили йому голову... чого б то??

    Anonymous reply Anonymous

    І дійсно, чтого б це?! Це не проста смерть, це вбивство! Чоловіка били декілька юнаків і ще одна дівчина з ними, били як скажені! Чоловік просився чоб перестали и вигуковав що він цього не говорив, там напевно буй якись конфлікт... Очевидці в годині 12 вечора бичили як це все відбувалося, викликали міліцію, але як вже відомо, дізнавшись із газет, правоохороні органи на це проігнорували,..

    Anonymous reply Anonymous

    може з щепановським перепутали?

    Anonymous reply Anonymous

    тре було підійти і спитати

    Anonymous reply Anonymous

    я вважаю шо в цій темі недоречні такі жарти!!

    Anonymous reply Anonymous

    а я й не жартую.хто чи що вам заважало підійти і спитати міліціянтів в чому справа?а заодно б і з читачами поділилися

    Anonymous reply Anonymous

    підійти то можна...а де гарантії що на тебе то вбивство ши що там не повісять??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up