У Тернополі спортсмени побили громадянина США

Троє молодиків атлетичної тілобудови жорстоко побили 23-річного громадянина США. Ситуація трапилась поблизу розважального центру "Марципан" у ніч з 4 на 5 липня.

У закладі Олег Р. відпочивав разом з друзями. Потерпілий якраз виходив із приміщення, проводжаючи до таксі подругу. Молоді люди почули, що юнак говорить англійською, і зробили йому зауваження. Коли той почав пояснювати, що є громадянином США, це ще більше роздратувало парубків, – пише “Номер один”.

Вони кинули його на землю і почали копати ногами в обличчя, розповідає тітка потерпілого Наталя М.

Як з’ясувалось, 23-річний чоловік народився у Тернополі. Втім згодом виїхав з матір’ю у Штати на постійне місце проживання. Майже 10 років юнак прожив на іншому континенті. Рідні Олега – медики на освітою. Батько закінчив Тернопільський медичний університет. Цей навчальний заклад рідні порекомендували й Олегові. Шість років хлопець здобував освіту в Тернополі. Він проживав у тітки – батькової сестри. За цей час хлопець встиг не тільки отримати диплом, а й одружитися. Олег якраз планував з дружиною повертатися додому, однак зараз поїздку доведеться відкласти.

Відео дня
Невинні посиденьки з друзями перетворилися у страшний сон. Зараз юнак знаходиться у нейрохірургічному відділенні обласної лікарні.

– О п’ятій ранку племінника привезли у травмпункт, – розповідає тітка Наталя. – Кривдники перетворили обличчя Олега на місиво. У нього зламаний ніс, сильні зміщення. Нижні зуби хитаються, у верхній щелепі тріщини. Обличчя все в набряках, тому очей майже не видно. Племінник лежить нерухомо, у напівпритомному стані і не може підвестися з ліжка. Я все розумію, хлопці молоді, різне буває, але щоб кандидати в майстри спорту з греко-римської боротьби, які мали би бути прикладом для наслідування, так поглумилися з дитини. Сьогодні я спілкувалася з мамою Олега. Вона обіцяла зробити усе, аби кривдників її дитини покарали по закону. Якщо винуватий він, нехай відповідає за це, якщо ні – нехай закон його захистить. Нам не потрібні відшкодування, ми хочемо, щоб все було справедливо. Якщо потрібно буде, дружина брата обіцяла відправити сюди кращих адвокатів, аби вони вели справу.

Ще вчора жінці вдалося поспілкуватися з племінником. Саме він розповів їй подробиці ситуації. Однак сьогодні хлопець розмовляти уже не може. За словами пані Наталі, медики ще не завершили обстеження хлопця, тому офіційних висновків медиків наразі немає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (39)
  • Anonymous

    Майстри з греко-римськоі боротьби то вони шо ше в придачу і боксери...подивися відео ..хлопчина ніби культурний та спокійний..але нажаль у нас ще багато таких гопніків які не мають людяності а ще із своеі неповноцінності хочуть щось комусь доказати вот і витворяють таке ...в таку ситуацію може попасти кожна людина у будьякий час..думаю що хлопець одужае тому що всі рано чи пізно бувають колись переможеними чи переможцями...у відгуках забагато негативу коли все читаеш в різні сторони ...неможна так робити та бажати зла навіть ворогу..але е закон е суд який зобовязаний розставити все правильно і по заслугах...я думаю що хлопець одужае дякувати Богу що наслідки не е гіршими ...а винуватці повині відповісти за своі вчинки навіть не дивлячись на іх вік та необдуманість іхніх вчинків
  • Anonymous

    Спорсменам жопа. Тут пофіг, мажори вони чи гопніки (хоча більш ніж впевнений що останнє). Тут нікого не підкупиш. Хлопака має громадянство країни, яка за своїх кидає мазу. Я так зрозумів, що батьки його будуть звертатись до посольства США. А це вже буде міжнародний скандал. Ну і само собою адвокат зі США з гонораром в 4 значну суму в тиждень. Він наш суд порве в щепки. Юристи в штатах найбільш високооплачувані. Попали короче хлопці
  • Anonymous

    Нехай батьки потерпілого офіційно звернутся в Американське посольство в Києві, а ті відповідно нехай дають запрос в МЗС, через Київ по офіційним каналам. От тоді може не так легко буде прикрити дебілів. Якщо батьки правильно поступлять і звернуться куда потрібно, то цих дебілів навіть в Європі знайдуть. Україна не Америка. Служби краще працюють.
  • Anonymous

    Моральні уроди тілки можуть таке вчинити!Позор такому тренеру , який таких "людей" виховує!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up