Партнер рубрики Події

Новини Тернополя: “Маршрутки їздять там, де грошей більше”

Новини Тернополя: “Маршрутки їздять там, де грошей більше”
Водій маршруту № 19, замість того, щоб везти людей по своєму маршруту із “Сонячного” на “Дружбу”, їздив лише поміж “Подолянами” та залізничним вокзалом 24 серпня.

Свідком такої їзди був журналіст. На зупинку на вул. Симоненка маршрутка № 19 приїхала о 22.40. До транспорту підійшло семеро пасажирів, проте четверо відійшли, коли водій повідомив, що їде лише до залізничного.
- Тільки до Ж/Д. До Ж/Д і все, далі не їду. Возити нікого не буду, - пояснив він людям.
Коли ж автобус таки приїхав до залізничного, водій розвернув транспорт та припаркувався на виїзді з вокзалу, що неподалік зупинки, під світлофором. Він відчинив двері та голосно сказав “Заходьте, їдемо”.
- Я думаю, сьогодні маршрутки їздять не там, де повинні, а там, де грошей більше, - припустив один з пасажирів автобуса. - Навіщо йому вести 10 людей з БАМу на “Дружбу”, якщо він між “Подолянами” і залізничним по декілька десятків возитиме.
За поясненнями ми звернулись у міське управління транспорту. Там здивувались почутому.
- Як так самовільно змінив маршрут? - перепитав Ігор Мединський. - Та це ж не припустимо. Можу я від вас отримати деталі інциденту і номер транспорту? Якщо інформація підтвердиться, водій працювати не буде - це ж грубе порушення.
Деталі пану Мединському ми пообіцяли надати безпосередньо в публікації.
- Я вважаю, що за таке потрібно звільняти, бо водіям та перевізникам неодноразово пояснювали правила роботи, - каже він. - Але нехай буде так. Цього разу водія звільняти не будемо, але доб’ємося, щоб перевізник належним чином його покарав. Проте на майбутнє, якщо такі факти надійдуть в управління, винуватцям доведеться забути про роботу водіїв громадського транспорту в Тернополі.
ДОВІДКА
Поскаржитись на неправомірні дії водіїв громадського транспорту чи роботу самого транспорту можна в міське управління транспорту за номером 52-15-14 або 1580.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    невже ніхто нерозуміє що Мединський зробив маршрутну МАФІЮ - відкат гребе по=повній програмі
  • Anonymous

    зразу дізнайтесь в Мединського чому 10 маршрутка курсує на Білу тільки до 10 години.А далі їде порожня по своїх потребах,хоч по графіку ще не перерва.
  • Anonymous

    А хтось дуже грізно грозився поставити GPS навігатори на кожну маршрутку щоб водії не халявили і зараз нам чергову туфту пхають електроний квиток ,треба спочатку одне виконати а потім братися за інше бо якщо за все одночасно братися то ні....я з того не буде

    Anonymous reply Anonymous

    то ще буде, але не все зразу. на таке бабла трохи треба

    Anonymous reply Anonymous

    шановні кореспонденти, оскільки зараз вам часто приходиться напряму спілкуватись з паном Мединським , поцікавтесь будь-ласка, чому відмінили той єдиний маршрут 12-ї маршрутки, що їздив по довженка. ми, мешканці вулиць Протасевича- Довженка письмово звертались у міську раду , щоб по цих вулицях пустили хоч якийсь транспорт, щоб добратись до ринку. пустили... на місяць... до речі -усі розмови що маршрут збитковий - відсікаємо відразу !!!! людей на цих вулицях він брав більше (а це 4 додаткових зупинки!!!) ніж віз з Збаразького повороту. чомусь тепер на наші запити за зазначеним телефоном нічого нормально відповісти не можуть. ДОПОМОЖІТЬ !!не усе ж життя нам ходити пішки через полвину Східного.
  • Anonymous

    бадкак в Тернополі. зато при владі патріоти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up