Партнер рубрики Події

Сироти шукають меценатів у Тернополі

Сироти шукають меценатів у Тернополі
Дводенну екскурсійно-розважальну програму "Свято для дитини-сироти!" організовує громадсько-молодіжна організація "Братерство сиріт".

Програму, присвячену Міжнародному Дню захисту дітей, реалізовуватимуть на Тернопіллі 15-16 травня 2010 р. Це акція для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування із Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою та Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату з поглибленим вивченням трудового навчання. Йдеться про чотири групи по 15-17 осіб. Чимало місцевих підприємців уже запропонували свою допомогу.
- Ми плануємо сформувати дві групи дітей, перша з яких віком від 9 до 13 років, друга – від 14 до 17, - каже керівник екскурсійно-розважальної програми "Свято для дитини-сироти!" Володимир Мазур. - Програма передбачає екскурсії Тернополем, замками Збаража та смт Микулинці, що у Теребовлянському районі, а також відвідини льодового центру "Ескімос", двогодинний водний відпочинок в аквапарку "Лімпопо".
Організатори запланували перегляд кінофільму та вистави для молодшої групи, екскурсії у краєзнавчому музеї, катання на теплоході Ставом та екскурсію на тролейбусі містом.
- Заночують і поснідають діти, завдяки меценатам, у готелях міста та його околиць, - додає чоловік. – А смачні обіди й вечері приготують для сиріт місцеві заклади громадського харчування. Їх зголосилося чимало.
Наразі "Братерство сиріт" не вирішило питання із повним забезпеченням пальним і перевезенням дітей із Бережан. Шукають меценатів і для поселення та харчування частини дітей у Збаражі. Організатори очікують, що відгукнуться фізичні та юридичні особи, готові приєднатися до програми. Остаточно її затвердять 3-4 травня.
- Щоб залишити дітям пам’ятку, ми шукали фотографа, - додає пан Мазур. – Відразу зателефонував і погодився чоловік із Бучача, працівник краєзнавчого музею.
До речі, торік відбувалася подібна акція, але вона була одноденною і не задіювала такої кількості дітей. Цього року і масштаб ширший, і терміни інші. Через випускні вечори, котрі відбуватимуться напередодні 1 червня, акцію перенесли на середину травня.
Довідка
Всю інформацію можна отримати за номерами тел.: (352) 40-01-09, 0-97-464-23-70 (Володимир Мазур).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up