Арабів-педофілів шукатимуть через Інтерпол


Арабів-педофілів шукатимуть через Інтерпол
Іноземці, яких підозрюють у статевих злочинах з неповнолітніми дівчатами, справді "зникли".

Один під час зимових канікул поїхав додому і не повернувся. Інший межі України не полишав, однак зараз десь переховується. Про це повідомив т.в.о. начальника головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, двох іноземців, студентів одного з тернопільських вишів, підозрюють в статевих зносинах з 12- і 13-річними дівчатками. Щодо студентів порушене кримінальне провадження. Детальніше про це читайте тут.

  • В ході розслідування ми з’ясували, що дівчат не ґвалтували, - каже Олександр Богомол. – Був статевий контакт природнім і не природнім шляхом – з обома. В процесі розслідування потрібно було провести експертизу, аби з’ясувати, чи дозріла котрась з дівчат статевої зрілості. В цьому випадку була б інша кваліфікація статті.

Читайте також: У скандалі щодо зв'язку іноземців з неповнолітніми постраждав невинний студент

Відео дня

На квартирі, де тривали розваги іноземців з дівчатами, силовики провели обшук. Знайшли речі однієї з дівчат. Шукали факти відео- і фото фіксації, бо поступила інформація, що хтось з арабів знімав «малоліток» на відео. Це не підтвердилось.

  • Є оголошена підозра, якщо їх не знайдемо - будуть оголошені в розшук і будуть притягнені до кримінальної відповідальності, - каже Олександр Богомол. – Проведемо екстрадиційні заходи, тобто, аби зловмисників передали Україні.

Ситуація під контролем, каже головний поліціянт області. Прояви від громадськості, коли виловлювали іноземців, пікетували виш, де ті навчались і під гуртожитком застосовували димові шашки, - зайві. Бо сьогодні немає підстав вважати, що іноземці загрожують нашому порядку, встановленому Конституцією і законом, переконаний пан Богомол. Мовляв, на цьому спекулювати не варто, бо це лишень призведе до розпалювання міжнаціональної ворожнечі.  

  • Вони будуть оголошені в міжнародний розшук, звернемось до суду про дозвіл на взяття під варту, - пояснив Олександр Богомол. – Шукатимемо їх через Інтерпол. Обов’язково.     

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Дурдом веселка дівки самі свої пе..и повезли до хлопів  що вони приїхали до них зловили викрали згвалтували ті шмоньки хочуть щоб їм целки позривали.В країні війна поліціянти не страдайте фігнею займіться війною
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up