Партнер рубрики Кримінал

Підозрюваний у хабарній справі лікар - повернувся на роботу

Підозрюваний у хабарній справі лікар  -  повернувся  на роботу
Затриманий у квітні 2015 на хабарній справі головний лікар Тернопільської ЦРЛ Ігор Вардинець повернувся на роботу. Про його перший день на роботі повідомили громадські активісти.


 Підтвердив інформацію від активістів і сам пан Вардинець.
- Я й не покидав роботу. Я був тимчасово хворий, а відтак і відсутній - каже Ігор Вардинець. –  Чи працюватиму далі, залежатиме від стану здоров’я.  На сьогодні так обставини склались, що, окрім моїх проблем із здоров’ям, з’явилось чимало робочих проблем у закладі, які треба вирішувати. Адже мене довгий час не було.

Що ж наразі із кримінальним провадженням, то пан Вардинець порадив поцікавитись у правоохоронців. Мовляв, це у них треба питати про хід справи. З його сторони справою займаються адвокати. Повернення ж на роботу пана Вардинця правоохоронці пов’язують з тим, що головний лікар уже використав усі можливі лікарняні та відпустки. Відтак це і змусило, вочевидь, повернутись його на роботу.
- Кримінальне провадження було зупинене у зв’язку із важкою хворобою підозрюваного, - каже  керівник сектору комунікацій ГУ національної поліції   в Тернопільській області Сергій Крета. – Якщо ж він вийшов на роботу, то, відповідно, справа буде поновлена, і відновлять слідчі дії. 

У прес-службі обласної прокуратури щодо справи пана Вардинця відповіли наступне:

- Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно головного лікаря одного з медичних закладів області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії.
 
Нагадаємо,  навесні 2015 року правоохоронці повідомили, що задокументували факт отримання неправомірної вигоди у сумі 200 тисяч гривень головним лікарем одного із лікувальних закладів.  Таку суму лікар вимагав у приватного підприємця за продовження оренди  аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 квадратних метрів. Невдовзі  у ЗМІ випливли і дані затриманого. Сам же пан Вардинець вважає, що правоохоронці влаштували йому провокацію, а справа замовлена. Мовляв, правоохоронці використали цивільний конфлікт між ним та між підприємцем, який був винен йому гроші.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Лілія Березій

    я взагалі лікарів які беруть гроші за те, що виконують свою ж роботу в державній установі , а деякі беруть під виглядом"подяки". а не "подякуєш" наперед то вважай треба замовляти на Микулинецькій місце(дешевше обійдеться). так от , я б їм по 5 років давала з конфіскацією. то тоді б вони і на пікети по підвищеню зарплатні виходили, і згадали клятву Гіпократа, і совість знайшли б. Я не проти давати гроші. але хай відкриють клініку, сплачують податки , забезпечать умови і вперед
  • Анонім

    Пропоную ввести нове лайливе слово як синонім слова "пи(зд)сець" - "вардинець". Наприклад: "Який бедлам у нас у країні, це - повний вардинець!"
  • Анонім

    Припустимо, що Вардинець не винен, не брав хабарая і т.п.. Тоді з яким лицем після такого скандалу він далі залишається на посаді? Чому не самоусунеться?

    igor golovko reply Анонім

    САМОЛІКВІДУЄТЬСЯ,
  • Анонім

    "кізяцькому" роду нема переводу.

    Коли вже він і подібні йому сволочі виведуться ? і як їх нарешті вивести - ото г-но ,що завжди спливає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up