Партнер рубрики Події

"Самогубці" у Тернополі, або як пішоходи переходять дорогу

"Самогубці" у Тернополі, або як пішоходи переходять дорогу
Незабаром тернопільська поліція почне штрафувати пішоходів, які переходять дорогу поза межами пішохідного переходу. Проте людям "плювати" на такі нововведення і дорогу вони переходять там де їм заманеться.

Журналіст "20 хвилин" вранці у четвер, 3 березня, протягом години спостерігала за пішоходами, які переходять, перебігають і майже "перелітають" у не дозволеному місці. На правопорушників чекати довго не довелось. Перша "точка" - навпроти зупинки "вул. 15 Квітня" на міні-ринку.

Підходжу до пані, яка налаштована перебігти дорогу поза межами пішохідного переходу. Повідомляю про новий закон, щодо штрафування пішоходів.

- І хто ті штрафи збиратиме? Що поліції немає чим зайнятись? І взагалі, я поспішаю, - відповіла жінка.

Відео дня

Запитую, то чому не перейдете дорогу на пішохідному переході, який у 20-ти метрах. У відповідь - нічого, жінка перебігла дорогу.

А от водії таксі такому закону втішились. Кажуть, що може нарешті пішоходи навчаться переходити дорогу там де потрібно, а не вистрибуватимуть під колеса.

- Так, є багато випадків, коли водії збивають людей на пішохідному переході, ми їх не захищаємо, - кажуть водії таксі. – Але є ж отакі "вівці", які перебігають дорогу, вистрибують перед самим капотом. Особливо обурює те, що діти повторюють за дорослими і теж переходять дорогу поза межами пішохідного переходу. От почнуть штрафувати, може тоді отямляться і зрозуміють, що краще пройти до пішохідного тих декілька метрів, а не вибігати перед авто.

Друга "точка" на вул. Київська поруч з магазином "Гермес". Ситуація не краща, щоб встигнути на маршрутку жінка перебігає дорогу навскоси від однієї зупинки до іншої не зважаючи на те, що їдуть авто. Пройшовши вздовж вул. Київська таких "чемних" пішоходів помітила багато – найбільше обурив випадок, коли дорогу поза пішохідним переходом переходила жінка з маленькою дитиною.

Третя "точка" - вул. Бродівська, біля "Барвінку" (поблизу "шостого"- прим. ред.). Троє чоловіків, не досить того, що переходять дорогу поза пішохідним переходом, так ще зупиняються посеред дороги, щоб щось обговорити.

Загалом, таких пішоходів можна побачити по всьому Тернополю на будь-якій вулиці. Особливо нехтують безпекою у час-пік, коли люди вранці поспішають на роботу.

Пропонуємо переглянути відео "Як у Тернополі переходять дорогу".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • тойво

    біля 18 школи.від зупинки до бк залізничник.з дітьми часто ходять.
  • Анонім

    Дивно, що колишня міліція а теперішня поліція не використовує нагоди заробляти, штрафуючи таких потенційних самогубців. Та на пішохідному переході, коло центрального ринку на місячну зарплату можна  заробити за 20 хвилин...
  • Анонім

    є і водії , є і пішоходи наглі і дурні
  • Анонім

    я ржав, оце олені
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up