Партнер рубрики Події

У Тернополі поліція буде штрафувати пішоходів (для обговорення)

У Тернополі поліція буде штрафувати пішоходів (для обговорення)
Пішоходи платитимуть штраф у розмірі 51 грн за перехід дороги у недозволеному місці. Про це у "Фейсбуці" повідомляє офіційне представництво Європейської поліцейської асоціації в Україні.
 

Ст 127 Ч 1 КУоАП Неподчинение пешеходов сигналам регулирования дорожного движения, переход ими проезжей части в неустано...

Опубліковано Офіційне представництво Європейської поліцейської асоціації в Україні 1 березень 2016 р.

Як ви до цього ставитесь?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • Анонім

    Підтримую, порядок має бути порядком, як є правила  для водіїв, так і само для пішоходів.
  • Anonymous

    Андрій Жаровський,

    аргументуйе будь ласка(вкажіть посилання), бо я напсав коментар з метою взнати за що штрафують. Якщо ви компетентні, то будь ласка поясніть пішоходам їхні права.
  • Anonymous

    Будь ласка, аргументуйте свій коментар(вкажіть ссилку на закон). Бо я писав з метою отримати конструктивну критику.

    Андрій Жаровський reply Anonymous

    ПДР2015 пункт 4.8 і 4.14( правда може бути три смуги, але в Тернополі таких доріг не пам'ятаю)
  • Anonymous

    Цікаво знати що таке "недозволені місця" для переходу. Бо пішохід має право переходити дорогу будь-де, попередньо впевнившись, що не створює аварійної ситуації(пропустити всі машини). Тоді штрафувати мають права тільки на регульованих переходах при переході на червоне світло, або коли людина вискочила на проїжджу частину перед автомобілем змусивши його аварійно гальмувати або робити маневр.

    Анонім reply Anonymous

    4.7. Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності - на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.

    Anonymous reply Анонім

    Дякую за відповідь. Тепер люди будуть знати

    Анонім reply Anonymous

    ПДР пункт4.8. Якщо в зоні видимості немає переходу або перехрестя, а дорога має не більше трьох смуг руху для обох його напрямків, дозволяється переходити її під прямим кутом до краю проїзної частини в місцях, де дорогу добре видно в обидва боки, і лише після того, як пішохід упевниться у відсутності небезпеки.

    Андрій Жаровський reply Anonymous

    Має право переходити коли є не більше двох смуг для руху. Наприклад на Л.Українки їх чотири
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up