Партнер рубрики Події

Замість житлового будинку на Текстильній зведуть храм

Замість житлового будинку на Текстильній зведуть храм

Дозвіл на будівництво дав міський виконком, виходячи із прохання понад 300 мешканців прилеглих вулиць та рішення суду.

 - На основі звернення ініціативної групи мешканців будинків на вулицях Фабрична, Текстильна та Злуки, директорів ТОВ "Ексклюзив буд плюс" та КП "Тернопільбудзамовник" суд постановив внести зміни до інвестиційного договору від 2014 року, - розповідає начальник міського управління стратегічного розвитку Юрій Дейнека. - А саме: замість багатоквартирного житлового будинку з прибутковими територіями на Текстильній звести храм.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Анонім

    Буде таке саме ,як на вулиці Тарнавського де був великий шмат землі . Потім цей шмат дали церковникам і ,що ми бачимо будують багатоповерхівку .А приклад на вул Орлика тим церковним довб......м дали землю для церкви ,а вони умудрилися там вирубати дерева під будинок і ще нагло збрехали ,що там будуть засаджені нові дерева. Добре , що люди дали відсіч тим шакалам. Той самий варіант і тут . Я думаю , що треба створити комісію і пройтися по тих ніби 300 чоловік і спитати чи дійсно вони хотіли  щоб був храм . І взагалі відколи у нас 300 чоловік щось рішають .Це має бути рішення всіх і навіть якщо один проти ніякої будови не проводити . Пора вже завязувати з будівництвом тих храмів . Понабудовують тих довгобудів ,а яка користь від того .Краще б ті гроші направляли на лікування онкохворих дітей ,а не в будівельні матеріали . Ви подивіться тільки Духовний центр ні кінця ні краю . А церква біля магазину Сільпо на 15 квітня ,як царьки  котедж відгрохали .Коли люди в 2014 році збирали і речі і гроші для вояків АТО ті "церковні діячі" вікна  на балконі котеджу ставили хоча так само могли спокійно віддати гроші не на вікна ,а на потреби армії . Ось вам і релігія переросла у типовий бізнес . Це тільки декілька випадків ,а я впевнений по всьому місту таких випадків повно .
  • Гість

    Около моего дома все-таки достроили храм "Незнаюкого", строили всем миром на пожертвования, да люди такие щедрые неожиданно оказались, что огромный храм с отдельной колокольней вытянулся ввысь к своему работодателю, который давно уже всех вас уволил, золотыми крестами и куполами за какой-то год. Теперь каждый день я слышу в квартире колокольный звон. Это не способствует моему пищеварению и является прямым вторжением в мою жизнь, да не просто жизнь, а частную жизнь. В связи с этим напоминаю.



    Мы живем в светском государстве, где любая религия должна быть тише воды и ниже травы, не отсвечивать вообще. Все обряды, звуки, пляски, песнопения на своей территории за закрытыми дверями. Там поклоняйтесь хоть гладильной доске. Но я не должен слышать шипение ваших утюгов и видеть, как вы навязываете остальным ваши приблуды и мировоззрение. Ни в школах, ни в любых других общественных институтах и ноги не должно быть поповской. Платите налоги, как и любой бизнес. И не тратьте ни копейки денег налоплательщиков на ваши ролевые игры. Я же не требую, чтобы мои игры в постели оплачивала вся страна. Хотя у меня повеселее и приятнее будет. На каком основании вы требуете.



    Лучше бы вместо Библии читали Конституцию. И хватит уже крестить детей с рождения, окунать их в проруби, заставлять целовать трупы "святых". Играйте с детьми в конструктор и салочки. Толку больше будет. У каждого человека должен быть выбор и уж точно не лицемерным ханжам в рясах диктовать нормы морали и меру нравственности окружающим. Достали, убогие.
  • Цінкевич Галина

    У Х В А Л И В:



    Клопотання - задовольнити.



    Накласти арешт на майно - земельну ділянку за кадастровим номером 6110100000:04:001:0133, площею 0,105 га за адресою: Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Текстильна, яка на підставі свідоцтва про право власності серія та номер 5438567, виданого 27.06.2013 державним реєстратором ОСОБА_3 перебуває у комунальній власності Тернопільської міської ради (ідентифікаційний код 34334305) та на підставі рішень органу місцевого самоврядування № 6/34/63 від 06.06.2013 та № 6/31/111 від 26.04.2013 виданих Тернопільською міською радою перебуває на праві постійного користування у Комунального підприємства фірми "ТЕРНОПІЛЬБУДІНВЕСТЗАМОВНИК" Тернопільської міської ради (ідентифікаційний код 14055223), у вигляді позбавлення права відчужувати та розпоряджатись ним.
  • ретро

    Треба міру знати , парафіяни обурюються! А потім дивуються чому ті у свідки Єгови пішли , а бо дістали своїм бізнесом а не вірою ненажери, все спаскудили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up