Така абалдєзна штука "РУАХ"

                Післязавтра розпочинається така абалдєзна штука, що просто рука не піднімається не написати про неї. Штука ця має назву Молодіжний курс «РУАХ» (Радісне успішне активне християнство). О, так! Відразу чую від багатьох такі слова: «сектанти чергові», «знов бабло збивають», «зануди-задроти», і т.д.  Скажу тобі таке – а якщо ти помиляєшся?

                Свого часу (близько 4-ох років тому) я сам прийшов на зустріч цього курсу. Опісля, моє життя почало кардинально змінюватися на краще. Не вдаватимусь у подробиці, бо ти сам/сама зможеш запитати мене (або інших учасників) цього четверга, 01.10, о 19:00, в концертному залі УГКЦ  Арх. Михаїла (15 Квітня, 1А).

Якщо ти думаєш, що це не для тебе, то прийди і не переконайся у цьому=).  Хочеш посперечатися? Можна. В приємній атмосфері спільного кофі-брейку може для тебе виявиться, що УГКЦ, і молодь у ній, не така вже й секта й зануди, як ти думав, або навпаки утвердишся у цій думці. Лише не сиди на дивані, приходь.

Скажу ще, що 4-и роки тому, коли я розчарувався в своєму оточенні, у навчанні, у друзях, у своєму житті – я отримав точку опори, відважившись прийти. Я десь прочитав, що відвага і пасивність взаємовиключні. Тому, можливо, це твій шанс. Тож бажаю і тобі, друже, не проґавити свою нагоду почати щось змінювати у своєму житті на краще.

П.с. Якщо ж у тебе виникли певні запитання на кшталт: «шо це таке?», «це для зануд, у котрих нема друзів і їм нема, чим зайнятись?», і т.д.  – ось номер мого телефону – 0976364285. Можеш зателефонувати, й запитатись=).

Якщо ж тебе усе влаштовує у твоєму житті, і ти думаєш : «окей, маладци, але мені це не потрібно», - приходь поп’єм чайок у компанії нових знайомих, можливо ти зустрінеш там нових друзів, або захочеш задати питання, яке турбує тебе, наприклад «Чому у світі стільки страждання, якщо є Бог, або..  Одним словом, приходь. - Четвер, 01.10, 19:00, концертний зал УГКЦ  Арх. Михаїла (15 Квітня, 1А). (Зустрічі проходитимуть щочетверга).

vk.com/kurs_ruah

Коментарі (3)
  • Yura Chubey

    Агов, люди, пшепрашам, але цей РУАХ проводиться в катехичному класі Греко-Католицької Церкви з дозволу місцевої парафії... Тому якщо ти називаєш цей курс сектою, то ти автоматично називаєш сектою всю Церкву.
  • Pavlo Telychko

    Отримав від представників тої "контори" ряд погроз. Може це нова форма євангелізації :) ?

    https://www.facebook.com/pavlo.telychko/posts/151907201980810

  • Ihor

    Не ведіться. Це секта!

    Всі ознаки:

        зібранрегулярні ня на базі церкви(деякі секти маскуються під віруючих людей) з метою довести ніби-то є частиною церкви

        адепти вважають що потрібно покинути сімю і присвятити себе "спільноті"

        адепти агресивні стосовно неучасників спільноти і агресивно намагаються їх навернути

        співи з піднятими руками вгору (деякі секти це практикують)

        адепти вірять , що тільки їх точка зору правильна

        деякий час тому проводили ребрендинг (видно накосячили якось. А що ще чекати від релігійнх фанатиків).

    Нещодавно, відпочиваючи у санаторії, прочитав чудову книгу. Можу вам сказати, що враження вона справила на...

                Післязавтра розпочинається така абалдєзна штука, що просто рука не...

Ми розійшлись. Вона мала одружитись. Я мав збудувати кар’єру. Ми розійшлись, бо що подумають люди. Ми зустрічалися вже...

      Як максимально далеко ви заходили в роздуми? Чи настільки, щоби вам здавалось, що ви відкрили досі не...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up