Кіборга Ярослава Гавянця звільнили з полону!

Кіборга Ярослава Гавянця звільнили з полону!
Кіборга з Тернопільщини 22-річного Ярослава Гавянця звільнили з полону терористів. Це підтверджують у Центрі пошуку полонених, загиблих і зниклих безвісти воїнів АТО.

Як там повідомляють, бійця звільнили завдяки зусиллям журналістки Олени Шевчук. Сьогодні, 4 лютого на своїй сторінці у соцмережі Facebook вона розмістила фото Ярослава з підписом: " Мы это сделали! Везем киборга домой!!!!"

Нагадаємо, Ярослав Гавянець потрапив у полон ДНР 21 січня під час оборони Донецького аеропорту. Його батько записав відеозвернення до ватажка ДНР Олександра Захарченка з проханням віддати йому сина. У зворушливій промові чоловік сказав, що пишається своїм сином-кіборгом і заявив, що готовий піти в полон замість нього. Також чоловік зауважив, що звик свої проблеми вирішувати сам, тому зробить все, щоб визволити свого сина. Потім батько вирушив на пошуки бійця. Загалом Ярослав Гавянець провів у полоні майже три тижні. А мобілізували його в АТО одразу після строкової служби в армії. До того хлопець був актором Копичинецькому аматорському театрі.

До слова, у полоні сепаратистів досі залишаються двоє бійців з Тернопільщини. Щодо їх звільнення тривають переговори. Це кіборг Володимир Маюк з села Цебрів Зборівського району, а також 27-річний Федір Ткачук родом з села Крутнів Кременецького району. Він - військовослужбовець 128 гірсько-піхотної бригади. 

 

Коментарі (12)
  • Anonymous

    А чому повбирали коментарi укранцiв, що зараз знаходяться на територiї  iнших країн???? Тому що вони мають iншу думку? Не хочете правди!  i чого не мiтингуєте, вже стiльки людей повбивали???

    Анонім reply Anonymous

    А это знаменитая Европейская свобода слова!!! Класс! Продолжайте в таком духе. Там и сдохнете!!!
  • Anonymous

    А чому повбирали коментарi укранцiв, що зараз знаходяться на територiї  iнших країн???? Тому що вони мають iншу думку? Не хочете правди!  i чого не мiтингуєте, вже стiльки людей повбивали???
  • Анонім

    Тролі пишуть з бункера *) не реагуйте!
  • Малеча

    Я б радила взагалі не звертати уваги на дописувачів з російськими IP. Не можу собі ніяк уявити, як сидить звичайний мешканець РФ і цілеспрямовано читає інтернет видання 20 хвилин Тернополя. Зрозуміло, що проводиться потужна інформаційна війна для дестабілізації ситуації в певних регіонах, зокрема і в Західній Україні. Мене наприклад, регіональні новини в РФ не цікавлять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up