Партнер рубрики Події

На колони для альтанки на острівці у Тернополі – 55 тисяч

На колони для альтанки на острівці у Тернополі – 55 тисяч
Останнім часом кипить робота навколо Тернопільського ставу. Нічого дивного — 26-27 серпня має відбутися чемпіонат Європи з водномоторного спорту.

— У вихідні гуляла в парку. Там такий безлад! — скаржиться у редакцію тернополянка Надія Ленько. — Ще залишився якийсь тиждень до приїзду іноземних гостей і спортсменів зі всієї України — от матимуть на що подивитися!
Аби пересвідчитися, чи тривоги жінки мають підстави, кореспонденти пішли 16 серпня у парк.
— Я виготовив колони, що на Острівці кохання, за власні кошти, — каже підприємець Олег Ренета. — Аналогів у нашому місті немає. На виготовлення витратив 55 тис. грн. Єдине, що попросив у міської ради — допомогти здійснити монтаж, але вони і в цьому не підсобили.
Роботи в альтанці, за словами пана Ренети, мали розпочати ще у червні. Тривати вони повинні були до кінця серпня, тобто три місяці. Але дозвіл чоловік отримав лише 1 серпня.
— Сподіваюся, що встигнемо завершити. Також дуже хочеться, щоб влада надала фінансову підтримку, хоча б на зарплати робітникам, — каже пан Ренета.
Тернополяни, яких ми зустріли, вважають, що ремонт набережної треба було розпочати давно.
— Але все одно добре, що затіяли такий ремонт. Сподіваюся, це все робиться не для показухи, — каже Анастасія Клюковська.
Тернополянин Володимир Лисюк припустив: якби майстри працювали з ранку до вечора, то, можливо і встигли б. Адже їм ще треба змонтувати освітлення вздовж набережної. До речі, паралельно почали ремонт і в парку “Топільче” — лагодять підвісний міст через Серет.

Що думають тернополяни?
Мар’яна СЛОБОДЯНЮК (27 р.), домогосподарка:
— Думаю, ремонт закінчать. Чи буде він якісним — інше питання. Косметично зроблять. Але чи не впаде все через кілька місяців?

Андрій РІЙДЕР (25 р.), аспірант:
— Ремонти біля Ставу, думаю, закінчать. Адже немає куди відступати. Хочеться, щоб до майбутніх свят тут було все — на всі 100%.

Відео дня
>Любов БОРУЦЬКА (27 р.), домогосподарка:
— Треба було швидше розпочинати, а не в останні тижні. От огорожу біля Ставу слід замінити, бо вона — у жахливому стані. Але нехай хоч щось зроблять...
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    то ше мало. якщо врахувати, що альтанка не мала капітального ремонту взагалі. то супер, що є такі меценати
  • Anonymous

    Я вболіватиму за те, щоб НЕ ВСТИГЛИ!!!! Щоб хоч трохи зачесалося десь нашому мерові і іншим керовнікам за їхню "плідну працю" протягом року.

    Anonymous reply Anonymous

    Та їм мені здається все до одного.....

    Anonymous reply Anonymous

    Бикота свободівська дійсно опозорить Тернопіль на цілу Європу.

    Anonymous reply Anonymous

    не треба загадувати наперед
  • Anonymous

    А чого той пан Ренета так розщедрився на колони? З благих намірів чи є свої задумки?
  • Anonymous

    То завал мало того що Людина вклала свої кошти а міска влада бикує своїм стадом!!То тільки в Україні так може бути!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    може не знали про яку суму йдеться.домовились по одному, а вийшло дорожче(((

    Anonymous reply Anonymous

    там шось явно не чисто, може він шось хтів на взамін від міської ради, а та не давала, і тому затянулося! Бо так просто віддати 55 кусків, то шось не реально!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up