Затримали сутенерш зі списком VIP-клієнтів

Затримали сутенерш зі списком VIP-клієнтів
Організаторшам секс-бізнесу загрожує до 5 років позбавлення волі, одну з них вже арештували, ще двоє – під домашнім арештом. 15 проституток заплатять штраф до 340 грн

 

Групу дівчат, які надавали секс-послуги в розважальних закладах Тернопільщини, та трьох організаторш бізнесу «накрили» днями правоохоронці.

  • Громадянка Молдови 1974 року народження, в минулому судима і а неодноразово притягувалася до відповідальності за заняття проституцією, на початку 2013 року створила злочинну групу, - повідомив начальник обласної міліції Василь Облещук. – До неї ввійшли співвиконавиці - тернополянка 1975 р.н., яка в минулому неодноразово притягувалася до відповідальності за заняття проституцією та хмельничанка 1984 року народження. Остання в березні 2014 року судима за крадіжку. Була засуджена умовно.

Сутенерши втягнули в зайняття проституцією іногородніх дівчат, яким винаймали та оплачували житло в м. Тернополі.

Відео дня
l>
  • «Бізнес» був організований чітко, дівчата підбирались за певними стандартами у зовнішності, були сиротами або з соціально-незахищених верств і не повинні були зв’язані сімейними узами, регулярно проходили медогляд, - розповів Василь Облещук. – Зараз вони всі співпрацюють зі слідством.
  • З клієнта брали від 300 до 500 гривень, причому кожному давали можливість вибирати одну із запропонованих дівчат. Гроші передавали одній з «організаторш». Вона частину коштів повертала повії, частина йшла на оплату побутових потреб та бронювання номерів готелів та саун, а решту розподіляли між фігурантами.

    • Всі учасники групи дотримувалися конспірації, надавали переваги «перевіреним» клієнтам або за рекомендаціями, залучені до зайняття проституцією дівчата були проінструктовані щодо поведінки у разі затримання працівниками міліції, під час телефонних розмов дотримувалися умовностей, - розповів пан Облещук.

    Коли «накрили» сутенерш, у них виявили список клієнтів. У ньому було чимало VIP-користувачів – відомих бізнесменів краю, для яких, до речі, діяли суттєві знижки. 

    • Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією  ч.2 ст. 303 КК України, - повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Під час особистого огляду та обшуків за місцем проживання фігурантів вилучено гроші в сумі 10 тис. грн, засоби мобільного зв'язку, записники з базою клієнтів.

    Довідка

    Від початку року виявлено 55 кримінальних правопорушень у сфері протидії торгівлі людьми та суспільної моралі, минулоріч їх було 43. Викрито 1 організовану злочинну групу, до складу якої входило 3 особи. Вони скоїли 29 злочинів.

     

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (14)
    • Anonymous

      значить сам такий
    • Anonymous

      1. Надал. 2. Стаюра.
    • Anonymous

      Надал і Стаюра в списку ?
    • Anonymous

      Для яких....діяли суттєві знижки! Смішно!
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up