Екскурсія на маєток Банаха

Екскурсія на маєток Банаха
Три великих будинки зі зруба, одна кам'яна будівля, грот, та невеличкий сосновий бір сотих на двадцять обнесені металевогою огорожею. Поряд майданчик для заняття спортом, гойдалки, дерев'яна спостережна вежа, рукотворний ставок з причалом та пляжем. Подвір'я, ставок та облагороджена територія займають більше гектара...

Сергій Банах – заступник прокурора Тернопільської області. Бізнесом, оскільки державний службовець, чоловік не займається. Тож володіти таким будинком не може. І офіційно не володіє. Вся нерухомість та земля належть батькові прокурора Володимиру Банаху. Проте люди з села Кімната на Кременеччині, де ми відшукали маєток, при запитанні "Чиє добро?", відповідали: "Та чиє. Прокурора!".

До володінь, як дізналися, нечасто приїздять люди. За господаркою, звичайно за плату, дивляться селяни. Проте нам пощастило: коли завітали до будинків, зустріли власника.

- Тут не Сергій Банах живе, а Володимир Банах, - відповів чоловік років 60 з вигляду коли почали розпитувати. - Я його батько, Сергій буває рідко. Кажу вам чесно, то все моє, є всі документи. Купував, робив... Я вже десять років в бізнесі, працюю директором фірми, яка працює суто на Європу. Яка зарплата казати не буду, але вона дозволяє будувати, плюс у кожного ж є якісь заощадження.

Відео дня
> Живе чоловік, як він розповів, у Шумську. Будівлі родина використовує як дачі.

- Це я для внуків, у мене їх шестеро, - каже чоловік. - Тут і діти з Кімнати приходять, ми не відгороджуємось від людей, дітей. Сергій до того немає ніякого відношення. Він звичайно прийжджає, він же моя дитина. Сам має четверо дітей.

{photo_gallery id=3596|}

Ділянку чоловік купив зі старим будинком і п'ять років, як розповів, будувався.

- Сергій має лише квартиру в Тернополі, - говорить батько. - Більше нічого. Ні будинків, ані дач. Я вас розумію і ту ситуацію. Але хочу сказати, що мій син пройшов шлях від слідчого прокуратури до тої посади, що є. Мені прикро, що там про нього хтось щось говорить. Я сином горджуся. Він справедливий і добросовісний. А та ситуація, що була... ну прислали варяга (про Мовчана – ред.) і він робив, що хотів і давив на всіх підлеглих. Що вже зробиш.

Це, до речі, ще не все майно родини Банахів. Детальніше про поїздку читайте згодом.

Андрій ШКУЛА, Юрій ШТОПКО

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Анонім

    дурнувата їх  як собак стріляти требе,а майно конфіскувати,Аязик за зубами ти тремай він у тебе зайвий
  • Анонім

    Понапліднювала система сук,а тепер і спитати нема кого за накрадене !Так за які заслуги у Скота Банаха це майно???і чому всі кричать,а щоб притянути до відповідальності та конфіскувати на користь держави  повна жопа,у нас просто нема  держави
  • Anonymous

    Якіж бідні і ненаситні підприємці, зате і справедливі на плечах рабів ...
  • Anonymous

    І той цілий Банах ще має совість говорити,що то не я то все Пшонка і Янек.Сучара ти Банах.Як що щось то вони зразу говорять в мене багато дітей в внуків.Мені похуй твої діти і внуки.Недумаю щоб такий підар як Банах цікавився як живуть другі діти і внуки які немають таких хоромів.

    Читач42 reply Anonymous

    Обсуждати людей розум і гроші появляються а мозги собі купити нема , так попередній анонімний коментар! Банах людина така як і ви дайте людям спокійно жити ! Це якби на вас наважилась толпа! В вас нема свого життя а цікаве життя Банаха!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up