Комунальники Тернополя мають свій сайт

Комунальники Тернополя мають свій сайт
Переглянути фотографії Тернополя та дізнатися, хто працює в управлінні житлово-комунального господарства міста, можна відтепер на офіційному сайті цього управління – www.gkge.ternopil.ua. Цей ресурс презентували тернопільській пресі 5 червня.

Для презентації сайту в прес-клуб комунальники принесли ноутбук. Гортаючи за допомогою бездротової “миші” сторінки сайту, про нього розповідав його розробник – начальник відділу реформування управління ЖКГ Павло Савечко.

– На створення сайту з бюджету не витратили ані копійки, адже зробили його працівники управління своїми силами, – хвалиться пан Савечко. – Особисто я і займатимуся в подальшому цим сайтом, а всім управлінням наповнюватимемо його та даватимемо тут відповіді на питання, які цікавлять тернополян.

Сайт комунальників оформили в синіх тонах. Наразі тут 17 розділів – більше 500 сторінок інформації. Є, зокрема, контактна інформація щодо посадовців управління з їхніми телефонами, перелік жеків. Є також законодавча база. Окремим розділом оформили фотоальбом Тернополя, де виклали майже півтисячі різноманітних фотографій, зокрема старі світлини міста XIX століття.

Відео дня
>Читачі наразі жодних коментарів чи відгуків на сайті ЖКГ залишати не можуть.

– Технічно це ще не зроблено, – пояснює Павло Савечко. – Однак запровадити можливість коментарів ми плануємо. Також добре було б, якби на сайті був форум.

Зараз користувачі Інтернету свої звернення та побажання можуть надсилати в управління ЖКГ електронною поштою за адресою – [email protected] . Комунальники обіцяють реагувати на ці звернення та по можливості відповідати на листи.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    те, що зробили сайт - молодці а те, що він зараз, 11 червня 2008, в 20:27, не працює - жирний мінус сервер на ніч виключають?

    Anonymous reply Anonymous

    Працює. Бачу на http://dilines.net/?page=customer

    Anonymous reply Anonymous

    я на бітері і сайту не бачу це сайт тільки для клієнтів ділайнсу? круто ж вони відвідуваність піднімуть :)

    Anonymous reply Anonymous

    а тут http://www.gkge.ternopil.ua/index.html
  • Anonymous

    За фотки респект. Правда я так і непоняв шо за місця там були сфоткані на більшості з них. Не впізнаю або їх вже нема давно. От співставив би хтось з сучасними фотками тих місць...

    Anonymous reply Anonymous

    +1 дійсно цікаво
  • Anonymous

    Молодці, шо хоть так зробили. При тому ж робили не спеціалісти з веб-розробок. Тому немає за що тут плюватись.

    Anonymous reply Anonymous

    Хм. Дійсно, пам"ятаю як HTML ще колись набирали в блокнотті -справа не проста. Може до дня міста мер презентує всім причетним по годиннику - Rollex

    Anonymous reply Anonymous

    Діаспора має на що подивитись
  • Anonymous

    А сайт міської ради бачили rada.te.ua?

    Anonymous reply Anonymous

    на фотографії цікаво подивитись, незнав я що на місті уніврмегу стояв раніше такий гарний костьол, і ще багато чого цікавого я вшоці

    Anonymous reply Anonymous

    Відкриваю ще одну таємницю.Універмаг стоїть на фундаменті костьолу.Ось так на основі Божого дому зробили торговище.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up