Партнер рубрики Події

Патрульні «оформили»… не ту машину

Патрульні «оформили»… не ту машину

Тернополяни спочатку сплатили штраф у банку, а потім додивились, що поліцейські «оформили» інший їхній автомобіль, який в той час нерухомо стояв у садочку обійстя. У патрульній поліції обіцяють провести службову перевірку. За фактами, де інспектори припустились помилки, просять звертатись в управління патрульної поліції.

Патрульні поліцейські склали постанову на мешканця Зборівського району, водія автомобіля «Мерседес-Віто», який неправильно припаркувався поруч з авторинком «Мотор». Він зупинився ближче, ніж за 10 м від пішохідного переходу. Це сталось 22 травня близько 15.00. Ніби пересічна подія, якби не одне «але».

Водій погодився, мовляв, так – порушив.

  • Ми поїхали до банку, сплатили штраф, зазначений у постанові, - розповіла дружина водія пані Анна. - Лишень коли взяли до рук квитанцію, побачили, що патрульні оформили протокол на інше авто – «Фольксваген Т4». Це теж наша машина. Але ми саме приїхали купувати для неї деталі. Бо вона не на ходу і в цей час стояла у нашому дворі у садочку.

Жінка, каже, шокована. Бо протокол оформляли досить довго. За цей час, зізнається, навіть встигли посперечатись з патрульними. Адже, каже пані Анна, поліцейські ніби умисне не помічали «Москвич», припаркований значно ближче до переходу, аніж стояла їхня машина.

Відео дня
  • Я ще поцікавилась у поліцейських, чого тієї машини «не бачите»? – пригадує жінка. – А вони мені відповіли, мовляв, то інвалід І групи тут поставив. Я все розумію, але ж ніби всі учасники дорожнього руху перед законом рівні. Чому іншим можна, а нас оштрафували. Ще й з помилками в протоколі. Виходить, ми даремно сплатили штраф?

Жінка припускає, що її чоловік дав поліцейським кілька документів. Можливо, серед них був і техпаспорт на «Фольксваген». І що вони, хвилюючись, не звернули на це увагу.

  • Але як могли поліцейські, оформляючи, не відрізнити «Мерседес» від «Фольксвагена»? – обурюється зборівчанка.

За цим фактом буде проводитись службова перевірка, запевнив начальник управління патрульної поліції м. Тернополя Володимир Струк.

  • Ми розберемось в цій ситуації в рамках проведеної службової перевірки, - запевнив Володимир Струк.

Максимальне покарання, яке «світить» інспектору в разі підтвердження його помилки, - догана. А це суттєво вдарить по зарплаті.  

  • За такими фактами, коли інспектори припустились помилки, - тернополяни можуть звертатись в управління патрульної поліції, за адресою: вул. Котляревського, 24, - каже Володимир Струк. – Кожен з таких фактів розглядатимемо і вивчатимемо – всі без винятку.

Щодо того, що інспектори нібито відпустили інваліда І групи, головний патрульний міста каже, що керувались копи, скоріш за все, ст. 22 Андмінкодексу. Йдеться про можливість звільнення від адмінвідповідальності через малозначність правопорушення. На місці враховуються обставини: скажімо, людина попросила вибачення і одразу усунула порушення.

  • Ми не знаємо, яка там була ситуація, - каже Володимир Струк. - Можливо, водій, «Москвича» попросив вибачення і одразу переїхав. А з водієм іномарки почалась суперечка. Нехай звертаються в управління – будемо з’ясовувати.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Soltys Taras

    Тупі селяни!Нормальна в нас поліція!!Згадайте то бидло шо по кущах сиділо!!
  • Анонім

    Яка різниця скільки в тебе машин ?? Прізвище порушника-оленя те саме ..та сама людина ..Цією статею селяни показують всім які вони тупі і безмозглі..Шок...
  • Анонім

    Навіщо водій підписав постанову, виписану на інше авто? :)



    Поліція - живі люди. Редакція, хватить шукати компромат на патрульних. Вони роблять добру справу, а ви підігріваєте ненависть.



    Ненависники в коментарях, ви з помилкою пишете слово "Дебіл" :)

    Анонім reply Анонім

    сильно умний? тоді гнися далі, рано чи пізно і тебе оприходують неадеквати в погонах.. тоді подивимось як ти заговориш

    Anonymous reply Анонім

    ану бігом уроки вчити!!!

    Анонім reply Анонім

    Червоний анонім здуйся бичара ,за тобою вже слідкують по твоєму ІР ,вже навіть не обовязково виключати  твій комп. ти вже в нас під контролем ,ще пару висерів позвоним тобі в двері...

    Анонім reply Анонім

    але страшно

    Анонім reply Анонім

    Само собою що тобі зараз не страшно в себе вдома ,але ми побачимо твої обісцяні штани і знімемо це на мобільнік ,почекай ще трохи
  • Олег

    Не розумію який сенс звертатись зі скаргою що патрульні виписали адмінпротокол на інший їхній автомобіль на який вони самі ж і підсунули документи. Яка вигода від того? Порушення було, штраф сплатили, ніхто їм скасовувати  штрафу не буде. Хіба потріпати нерви патрульному. Для чого таке робити?

    Анонім reply Олег

    шоб довести таким як ти, що насправді нова поліції - повністю тупі неосвічені невігласи, якиих треба ставити на місце

    Олег reply Анонім

    А мені то чого доводити? Я не маю ніякого відношення до патрульних, і нікого серед них взагалі не знаю. Але мститись за те що мене справедливо оштрафували вважаю низько. Банальна неуважність патрульного не є приводом вважати його тупим. По цій логіці водій теж тупий, бо підписав протокол і оплатив по ньому штраф.

    Анонім reply Олег

    але водій не пхається в патрульні

    Anonymous reply Анонім

    А може він "провалився" на подачі документів?

    Анонім reply Anonymous

    все одно оленів набрали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up