Партнер рубрики Події

На запитання відповідав отець Євген Заплетнюк (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На запитання відповідав отець Євген Заплетнюк (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Про духовне і не тільки йшлося у розмові з протоієреєм Євгеном Заплетнюком 16 листопада.

Він був гостем чату на сайті 20minut.ua. Власне, саме ви - відвідувачі сайту - спонукали нас до запрошення такого гостя. Нагадаємо, нещодавно ми проводили опитування і на почесному другому місці за набраними „балами” опинився... священик.

Євген Заплетнюк - митрофорний протоієрей Української автокефальної православної церкви.
- Намагаюся чесно писати про те, що бачу, - сказав якось він про себе. - Який я поганий - знаю набагато краще за вас. Як особі духовній, багато сміятися мені шкідливо. Той, хто хоче показати свій розум, - одразу прошу лінк на ваші книги та статті. А ще - дуже гарно спілкуватися з реальними людьми, а не анонімами. Я своє імя не приховую.

Євген Заплетнюк – „вибивається” з когорти священиків традиційних конфесій. Він цікавиться життям громади, активний у соціальних мережах. Багато цікавих відповідей і коментарів було і сьогодні. До речі, усі, хто відповідь ще не отримав, - матимуть її згодом. Отець Євген це пообіцяв.

Відео дня
>
Довідка
Євген Заплетнюк народився 03.08.1978 р. Живе у Микулинцях.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (96)
  • Anonymous

    БЛА-БЛА-БЛА, БЛА-БЛА-БЛА, БЛА-БЛА-БЛА. Голослівні твердження. Ніодного посилання на Біблію. Війна ...ня, - головне маньоври. Головне колотити понти, а паства грошей накидає.
  • Anonymous

    На мою думку, церква стала бізнесом. І до віри не має ніякого відношення! Віра у кожного в душі. Для того ,щоб вірити не обов"язково ходити в церкву. Не всі священники роблять те, чому навчають!
  • Anonymous

    Книга Лєо ТАКСІЛЬ "Забавная Библия" - розповість вам про ПРАВДИВОГО БОГА
  • Anonymous

    Господь грошей ні у кого не брав. А скринька була у Юди з Каріоту. Якийі був злодієм, і продав за 30-ть срібняків Христа. Потім він покаявся, на відміну від сьогоднішніх юд у рясах. А тому визнаю, що сорому немають ті, хїто з Господа намагається зробити грошолюбця.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up