На форумі відеооператорів зняли кліп за кілька годин

На форумі відеооператорів зняли кліп за кілька годин
Відеооператори з усієї країни з'їхалися до Тернополя на Форум у минулі вихідні.

Фахівці обгорювали новинки відеотехніки, ділилися досвідом монтажу відеозаписів та роботи з освітленням, а згодом спільними зусиллями за кілька годин відзняли кліп для тернопільської співачки Ліани.
Дуже приємно і весело було відпочивати та працювати у колі професіоналів з усієї України, - розповідає один з організаторів форуму Андрій Жовтий. – Ми навіть не сподівалися, що до нас приїде майже 70 чоловік. Завітав до нас також режисер програми “Галопом по Європах” Іван Ясній.
Такий форум, кажуть оператори, не є комерційним проектом. Вони збираються, аби спілкуватися, обмінюватися досвідом, створювати умови для професійного росту. Так, учасники форуму обговорювали новинки у сфері відеозйомки та монтажу. Зокрема використання сучасних фотоапаратів для зйомки відео, перспективи HD-формату й особливості монтажу відразу на місці зйомки. Фахівець із нейролінгвістичного програмування Влад Казанцев навчав, як працювати з клієнтами. Тобто як говорити, жестикулювати та поводитися, аби клієнти залишилися задоволеними від співпраці з оператором та відзнятим відео.
- Після теоретичного обговорення на другий день форуму, у неділю, ми перейшли до практики, - продовжує Андрій Жовтий. - Планували відзняти невеликий демо-ролик для співачки Ліани. Але вийшло набагато більше. Ми захопились і відзняли повноцінний відеокліп. Один фрагмент кліпу знімали із висоти за допомогою крану. В цей час довкола співачки, оповитої димом, кружляв мотоцикліст. Мотоцикліст, до слова, — теж відеооператор. Словом, ми показали клас.
Учасники форуму також спробували працювати з новинками обладнання для операторської роботи, які організатори надали для тестування.
Такий форум оператори планують провести і наступного року. Тоді вони поділяться своїми напрацюваннями за весь попередній рік.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Бачу швидко монтують
  • Anonymous

    Чи можна подивитись цей кліп цілком? Якщо так то де і коли?

    Anonymous reply Anonymous

    Як тільки з'явиться дамо знати.....

    Anonymous reply Anonymous

    Дакую

    Anonymous reply Anonymous

    Тарас Дронь, Олександр Денисенко, Олег Здреник та інші (вибачайте, всіх прізвищ нажаль не памятаю).
  • Anonymous

    дерех без помилок написати не може))))) "На фоорумі "

    Anonymous reply Anonymous

    Шкода що не згадали і інших людей які безпосередньо були задіяні у зйомці кліпу..........
  • Anonymous

    Демка знятого кліпа

    Anonymous reply Anonymous

    http://www.youtube.com/watch?v=i_G7Yoy11uc
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up