Яценюк вимагає ліквідувати податкову міліцію

Яценюк вимагає ліквідувати податкову міліцію
Кабмін пропонує ліквідувати податкову міліцію та створити цивільну службу фінансових розслідувань.


Про розробку відповідного законопроекту повідомив у середу на засіданні уряду прем'єр Арсеній Яценюк.

За його словами, на сьогоднішній день перевірку підприємців на предмет сплати податків здійснюють не лише фіскальна служба і податкова міліція, а й департаменти боротьби з економічними злочинами в МВС (2 підрозділи) та СБУ.

"Загалом, протягом року, тільки офіційно всі ці три монстри проводять 61 тисячу перевірок. 61 тисяча кримінальних проваджень відкривається впродовж року. Кожну годину 30 підприємців підпадають під кримінальні справи. Часу немає працювати, бо всі тільки з прокурорами, міліціонерами та слідчими спілкуються", - обурився Яценюк.

Відео дня

"Ми пропонуємо ліквідувати в усіх цих органів функції, які їм не притаманні і створити цивільну службу фінансових розслідувань і нарешті поставити крапку в мзді і хабарництві з боку правоохоронців щодо підприємців", - додав він.

Він звернувся до членів парламенту з проханням підтримати відповідні законопроекти вже наступного пленарного вівторка, пише "УП".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • igor golovko

    А який хрін різниця чи це будуть цивільні податківці чи ні? Якщо зверху спускатиметься план наповнення бюджету то його любим методом будуть виконувати. Систему не змінюють змінюють лише виконавців.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up