Партнер рубрики Події

Вирішили проблему нестачі будматеріалів для тернопільського драмтеатру

Голова комісії з соціально-економічного розвитку, депутат тернопільської облради, Сергій Надал, спільно з директором КП "Архбудсервіс" Володимиром Каменським, провів робочу зустріч з директором тернопільського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка Ігором Сачком.

Зустріч пройшла на місці проведення ремонтних робіт, поблизу театру. Нещодавно Тернопільська облрада виділила 300 тисяч гривень на ремонт двох сходових площадок, колон та прилеглих територій поблизу драмтеатру. Зазначені роботи проводить комунальне підприємство тернопільської облради "Архбудсервіс". 

Директор театру Ігор Сачко розповів про те, що під час ремонту були виявлені інші проблеми. Ділянка між першою і другою сходовою площадками почала руйнуватись, тому потребує негайної заміни покриття, а задній заїзд до театру потрібно забетонувати. Коштів, які були виділені облрадою, на ці потреби не вистачає. Пан Сачко наголосив, що ці ділянки потребують якнайшвидшого ремонту, можливості чекати, поки з’явиться наступна нагода отримати кошти з бюджету, немає. Саме тому, за результатами наради, Сергій Надал, прийняв рішення особисто зайнятись вирішенням цих проблем театру і забезпечити необхідні будівельні матеріали. – Коли ми говорили з Ігором Сачком, то він розповів про потребу в додаткових будівельних матеріалах. Ми оглянули ці ділянки з фахівцями "Ахбудсервісу", виявилось, що для ремонту потрібно ще машину каменю і бетон для ремонту заднього заїзду до театру.

Я вирішив, що зроблю такий особистий вклад в тернопільський драмтеатр і привезу потрібні матеріали. Дуже важливо не стояти осторонь проблем міста, а с особисто докладатись до їх вирішення. Тому сьогодні я вже домовився про камінь, на днях мають завести і бетон, - зазначив Сергій Надал.

Відео дня
style="text-align: justify">Про це повідомляє Ух Радіо. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    Сергій Надал прийде - порядок наведе!

    Anonymous reply Anonymous

    ніфіга, він лох
  • Anonymous

    мені здається не Гоц ,а Гоч , але і він не потягне, другий раз тернополяни не купляться на пусті обіцянки про зарплату 2000 грн. і 80 грн. "соціальної допомоги" , яку ПР роздавала через одного .Наші люди не дурні і вчаться на своїх помилках , другого шансу не буде , так що Гоч нехай рехтує валізи на Київ.

    Anonymous reply Anonymous

    Якщо і так, то не він і точно не той нацик Надал, щоб таких в мери, то!!!!!!!!!!!!!!....
  • Anonymous

    Надал то взагалі такий націоналістичний бицьо, ненавижу таких Гоц буде мером!
  • Anonymous

    - имя не указано - 11/08/2010 22:49 я бачу що ти у нас різнобічний і Тернополянин, І будівельник ір тебе видає шановний!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up