Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка

Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка

Об’єднайте свіжий ягідний смак із кислуватим ревенем, щоб насолодитися сезонними продуктами — ревенем і полуницею. Поєднувати цю всю історію відомий шеф-кухар Євген Клопотенко пропонує в страві англійської кухні – легкому крамблі.

Рецепт крамбла з полуницею та ревенем запропонував на своєму сайті відомий шеф-кухар Євген Клопотенко.

ІНГРЕДІЄНТИ

Для крамблу:

150 г боршна

50 г цукру

Відео дня

½ ч.л розпушувача

½ ч.л солі

70 г вершкового масла

Для начинки:

330 г полуниці

120 г ревеню

50 г цукру

30 г борошна

Для крихти:

70 г вівсянки

90 г борошна

90 г цукру

¼ ч.л солі

дрібка кориці

60 г вершкового масла

РЕВЕНЕВИЙ КРАМБЛ З ПОЛУНИЦЕЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Розтопіть 70 г масла. Поєднайте в мисці 150 г борошна, 50 г цукру, ½ ч.л розпушувача, ½ ч.л солі та розтоплене масло. Змішуйте, поки не отримаєте розсипчасту суміш.

 КРОК 2

Застеліть форму для випікання пергаментом, викладіть на неї крамбл і випікайте 15 хвилин.

 КРОК 3

У цей час вимийте 330 г полуниці, очистіть її від хвостиків і розріжте навпіл. Ревінь вимийте та наріжте невеликими квадратиками 120 г стебел. У велику миску покладіть полуницю, ревінь, 50 г цукру та 30 г борошна, перемішайте.

 КРОК 4

Приготуйте крихту. Спершу розтопіть 60 г вершкового масла. В окремій мисці змішайте 70 г вівсянки, 90 г борошна, 90 г цукру, ¼ ч.л солі, дрібку кориці та масло.

 КРОК 5

Випечену основу дістаньте з духовки, викладіть на неї начинку, а зверху – вівсяну крихту. Випікайте разом 35 хвилин. Готовий пиріг подавайте, коли він трішки охолоне.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком.

 

Читайте також:

Готуємо заливний пиріг із м'ясом нашвидкуруч

Готуємо домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком

Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up