У тернопільській школі - всі в зеленому

У тернопільській  школі - всі в зеленому
“Зелений четвер” пройшов серед учнів школи №6 у четвер, 27 січня. Більшість школярів прийшли на навчання в одязі зеленого кольору.

Кожен інший день цього тижня був теж якихось кольорів: помаранчевого, блакитного, жовтого та інших.
Таку акцію під назвою “веселковий тиждень” у школі провели, щоб покращити настрій учням та урізноманітнити їхнє життя.
- Нас не змушують приходити в одязі кольору дня, - каже учень 10-А класу Андрій Виняр. - Деякі учні приходять у звичайному одязі. Але більшість сьогодні одягли зелене - це цікаво й оригінально. Новий одяг, звичайно, ніхто не купляв. Ми просто підшукали у гардеробі речі, які відповідали б за кольором.
Учні 10-А класу запевняють, що такий кольоровий тиждень їм подобається. Адже це розвиває смак та фантазію у виборі одягу. Учні одягали зелені сорочки, светри та шалики. Дехто прийшов навіть у зелених рукавичках з обрізаними пальцями.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Бджілка якщо тобі так цікава ця тема то можу сказати що ходила в кольоровому вся школа..... ну принаймі всі хто мав і міг..... щоб ти знала кожен день фотографувалась вся школа... всі кольорові.... можеш через тиждень зайти і побачиш кольорову газеті де буде багато учнів....!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    гость 28/01/2011 20:50 перечитай коментар ще раз. якраз мене і не цікавить та тема. мені до лампочки хто як вдягнувся, хвилююють більш суттєві питання, а тут висловлюю власну думку. комусь подобається - нема проблем. шукайте в шафах зелений одяг. в кожного свої погляди і смаки.

    Anonymous reply Anonymous

    як ти можеш спокійно отут сидіти й писати коментарі, коли в зімбабве діти з голоду похнуть! от коли в світі не буде проблем зможеш зайнятися менш суттєвими речами!
  • Anonymous

    до имя не указано - 28/01/2011 14:39 Сам роззуй свої очі. Йдеться про цілу школу, але журналіст спілкувався тільки з одним класом. Решта, напевно, на кольоровий одяг просто забили. Замість "веселкових" тижнів вчителі б подумали про дітей, якість їх навчання, завантаженість на уроках тощо. Легше бавитися кольорами, ніж вирішувати реальні проблеми
  • Anonymous

    з понеділка нехай дівчата приходять в школу тільки в нижній білизні)))))
  • Anonymous

    А мені здається, що це тупізм. Головне в школі - навчання. А те, що якийсь клас одягнув за бажанням зелені светрики ще не привід писати новини в газету. З таким успіхом можна писати, що якась бабуля голубів нагодувала.

    Anonymous reply Anonymous

    Спочатку прочитай уважно статтю і тоді шось пиши якщо ти не замітила в школі кожен день був інший колір і це не тільки 1 клас мав приходити а вся школа!

    Anonymous reply Anonymous

    а якщо бабуля нагодувала голубів своїм тілом?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up