"Ниві" обласна влада допоможе лише у разі повного погашення боргів

Область допоможе "Ниві” лише у випадку повного погашення теперішніх боргів накопичених теперішнім керівництвом через несвоєчасну сплату заявкових внесків.

Про це на нараді з питань розвитку футболу в області 12 березня зауважив голова обладміністрації Валентин Хоптян. Зокрема мова там йшла про стан стадіонів у Тернопільській області, повідомили у прес-службі обладміністрації.
Так, губернатор наголосив на важливості відновлення футбольних команд, реконструкції стадіонів і будівництві майданчиків зі штучним покриттям для занять цим видом спорту.
- Треба звернути увагу на наші стадіони, - заявив Валентин Хоптян. – У кожному районі має бути хоча б один сучасний стадіон, оснащений пластиковими сидіннями, освітленням та відремонтованими вбиральнями і душовими кабінами.
Також голова адміністрації поставив завдання відновити у кожному районі футбольні команди й активізувати роботу зі створення дитячих футбольних команд.
- Потрібно достойно представляти область у футболі. Тому сьогодні у кожному районі має бути достойна футбольна команда, котру відповідно фінансуватимуть, - наголосив пан Хоптян. – Ми не повинні забувати про дитячий та юнацький футбол. Найближчим часом відбудеться зустріч з викладачами фізкультури. Ми обговоримо з ними питання популяризації футболу й спорту загалом серед школярів.
Керівник області поставив завдання до Дня Незалежності облаштувати всі стадіони на Тернопіллі. Не оминув Валентин Хоптян і запитання про долю ФК "Нива”.
- Допомагати команді "гасити” борги ніхто не буде, - зауважив пан Хоптян. – Так само не йдеться про виділення з бюджету команді 4 млн грн. За моєю інформацією, достатньо бюджету в 1,5 млн грн, аби боротися за місця у верхній частині турнірної таблиці другої ліги. Але якщо теперішнє керівництво клубу не погасить борги, допомагати "Ниві” ми не будемо. Аж до того, що створимо новий футбольний клуб і назвемо його "Галичина”.
Нагадаємо, наразі тернопільська "Нива” у своєму пасиві має чимало боргів – це і левова частка заявкового внеску на поточний сезон у другій лізі, а також боргові зобов’язання перед колишніми футболістами. Про точний розмір пасивів клубу нічого невідомо.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    погані часи бувають в різних команд,але ніхто не додумався їх ліквідовувати.Я ходити на любу іншу команду НЕ БУДУ!

    Anonymous reply Anonymous

    так ти вже ходиш.вболівальник який ходив на яворського ящука братів капанадзе на ЦЮ ниву не піде НІКОЛИ

    Anonymous reply Anonymous

    ДЕ ТИ ЯВОРСЬКИЙЙЙЙЙЙ!!!!
  • Anonymous

    от і ліквідовуйся і не позорся .нива буде жити вічно!

    Anonymous reply Anonymous

    так ниви вже нема дефакто рків з десять.а то збіговисько що є не достойне того славного імені.або ліквідуйте або переіменуйте в ромашку чи сонечко.не ганьбіт славне імя команди яка вдома обігрувала і динамо і шахтар і металіст
  • Anonymous

    про...бали Ниву, дуже шкода!!
  • Anonymous

    Суки! Хватає уже поливати гімном добре імя "Ниви". Ця команда була лицем міста напротязі дисятиліть. Ліквідувати повністю і не позоритись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up