У Тернополі заборонили продаж алкоголю вночі (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі заборонили продаж алкоголю вночі (ОНОВЛЕНЕ)
Депутати міськради заборонили продавати пиво, слабоалкогольні та алкогольні напої в магазинах міста з 22 год і до 8 год. ранку.

Таке рішення вони одноголосно прийняли на сесії міськради у п’ятницю, 8 квітня.
Алкоголь в цей час можна буде купити лише в барах та ресторанах. Рішення сесії набере чинності з моменту опублікування його в ЗМІ, зокрема „Тернополі вечірньому”.
Останнім часом збільшилась кількість правопорушень уночі, чимало з них скоєні людьми у стані алкогольного сп'яніння. А обмеження продажу алкоголю зменшить кількість нічних злочинів і аварій, пояснив депутат-„свободівець” Михайло Головко.
- Також ми отримали звернення від мешканців міста, громадських організацій і церков, керівництва УМВС України в Тернопільській області з проханням прийняти дане рішення, - каже пан Головко.
Нововведення суттєво покращить атмосферу і соціальний стан в нашому місті, впевнені депутати.
У власників магазинів, які будуть порушувати заборону, рекомендували забирати ліцензії на продаж алкоголю, а підприємців - штрафувати.
До речі, схожі заборони на продаж алкоголю вночі діють у Львові, Івано-Франківську тощо.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (81)
  • Anonymous

    Тарік 13/04/2011 18:54 Коментарий удален -1 да сіся всі Тернопільські клабери діють дуже красиво заливаючись перед клубом алкоголем на зупинках , тепер тільки в клубі зможеш взяти клабери так не діють можу тебе запевнити на 100% Бо маю безпосереднє відношення до клубної культури! А ті особи які на гумі натаряться шмотками і на базарі сумку "абібас" і як ти кажеш на зупинці перед діско запивають водку REVO це тіки вони думають що вони клабери! А для реальних клаберів це купка посьміховища в тракерах!!=))) Це така ж жалка пародія як цьолачкі які думають шо вони ппц гламурні і пафосні і коли на них всі дивляться вони аж цвітуть не шарючи що просто з них насміхаються))) бо поняття не мають що таке гламур яким в тернополі навіть близько не пахне)))клабери якщо і бухають то виключно в клубі за столиком чи біля барстійки клабер він же тусовщик, не йде в клуб маючи 40-чи 50 гривень в кишені а лишає на барі 200-300 гривень як мінімум, отож не роби поспішних висновків будьласка,і не путай як кажуть куй з пальцем=)) клабери хороші))

    Anonymous reply Anonymous

    неазивай речі своїми іменами сіся.не клабери а бухаріки-нероби з баблом.)))

    Anonymous reply Anonymous

    Я знаю про кого ти кажеш!!! Але в них те бабло лише на одну діско в тиждень)) це студентики які в неділю приїжжають хто з сіл хто з міст і гроші які їм дали на тиждень чи два вони "мажорно" зливають за вечір або максимум два))) а потім живуть на одні мівіні доки знову не поїдуть додому.) Я працюю на двох роботах + підробляю на дому тому й відповідно можу дозволити собі і гарно дорого одягатись і відповідно торчати,хоча клабером я себе назвати не можу бо я люблю в лубі тусити але не так щоб фанатично торати ціле диско на танц полі я більше віддаю перевагу хорошій компанії та зависанню на барі, і більшість клаберів яких я знаю також заробляють собі на торчі! Хоча є і такі що висять на шиї батьків спорити не буду але це їхні справи я не завідую їм хай торчать як є заможні батьки,мені таке не в кайф !!!
  • Anonymous

    Ми у ВІННИЦІ це вже проходили. Діяла така піар компанія мера, аж місяць, потім за рішенням суду продаж алкоголю повернувся...

    Anonymous reply Anonymous

    без лоха і життя погане... певно що відмінять... краще б прослідкували що більше 60% алкоголю купляють діти...
  • Anonymous

    Воно і добре що заборонили,бо я працюю в нічну зміну в цілодобовому магазині такого "алкоголізму" серед молоді яким вже є 18(приходять з паспортами і тикають що їм вже є 18) я ще не бачила,то що втрачу роботу шкода,але може дійсно порядок буде,
  • Anonymous

    Боротись таким чином з алкоголізмом, це теж саме як боротись з поносом - закривши жопу корком.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up