Партнер рубрики Події

Теплі тротуари у Тернополі таки будуть, обіцяє міський голова

Міський голова Тернополя Сергій Надал запевняє, що вже цього року реалізує свою передвиборчу обіцянку щодо підігріву тротуарів у зимовий період на окремих вулицях обласного центру.

- У моїй виборчій програмі до міської ради вказані конкретні адреси, де саме мають бути тротуари з підігрівом, - каже мер. - Ідеться про ті ділянки, на яких, за даними медиків, люди найчастіше травмуються під час ожеледі. Обладнати підігрів певних тротуарів планували на наступні роки. Але оскільки питання набуло широкого резонансу, і політичні опоненти весь час на ньому акцентують, то для мене воно вже стало принциповим.
Він запевнив, що перші “теплі тротуари” з’являться в обласному центрі уже цього року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (80)
  • Anonymous

    Але ви собі гоните, люди. Нічого вам не робиш, то ниєте, де тротуари з підігрівом. А коли робиш те що обіцяв, то ше більше ремствуєте, як жиди на Мойсея, за те що той вивів іх з рабства.
  • Anonymous

    а давайте подивимося на результат, кількість витрачених коштів і тоді оцінимо ефективність, а не будемо зараз тут займатися пустою тріпологією! Я розумію, шо комусь тре відробляти гроші за коменти, але народ тверезо подумайте!

    Anonymous reply Anonymous

    Я розумію, шо комусь тре відробляти гроші за коменти, але народ тверезо подумайте! __________________________________ Шановний не потрібно судити по собі, хто тут і і за що пише??? А на рахунок того щоб думати тверезо, то починав би з себе!!!
  • Anonymous

    так то ж не всі тротуари будуть робити, а тільки екілька, в особливо складних ділянках, де пісок і сіль не допомагаю, і єдиним виходом є підігрів тротуарів!

    Anonymous reply Anonymous

    а хтось знає скіки коштує 1 кв.м того теплого тротуару, шо так всі говорять, шо ніби за ті гроші шо зроблять тротуари можна зробити капремонт всіх доріг і дахів. А може то копійчаний реально проект, який дасть хороший ефект!

    Anonymous reply Anonymous

    а хтось знає скіки коштує 1 кв.м того теплого тротуару, шо так всі говорять, шо ніби за ті гроші шо зроблять тротуари можна зробити капремонт всіх доріг і дахів. А може то копійчаний реально проект, який дасть хороший ефект!
  • Anonymous

    Дуже добре мати теплі тротуари... Але не в час кризи, коли затримують зарплату в підприємствах, які залежать від фінансування міської Ради за виконані роботи. Що за дурний гонор в нашого мера? Передвиборча програма його така як у всіх, хіба що з деяким ухилом націоналіста. А гроші, яких тепер практично немає ні в людей, ні в бюджеті треба використовувати з розумом і зовсім не на теплі тротуари, Треба думати, що за літом настане холодна погода і можливо потрібно ремонтувати опалення в садочках, лікарнях, чи можливо дах протікає, Але таке враження, що в нашого мера дах протікає. Не хочу його образити, але нехай добре думає, що робить. Навряд чи ті ж опоненти йому простять встановлення теплих тротуарів на фоні розрухи, яка зараз є в Тернополі. Бажаю нашому мерові холодного розсудку і виваженості при прийняті таких необдуманих на мій погляд рішень
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up