Партнер рубрики Події

На тернопільській "Висадці" королю позитиву кинули труси

На тернопільській "Висадці" королю позитиву кинули труси
На суботній “Висадці” гурти з Хмельницького музично “нападали” на Тернопіль, наші ж намагалися захистити честь міста. А спеціальному гостю Василю Васильціву фанатки зізнавались у коханні та кидали на сцену труси.

Вхід на “Висадку” на вході коштував 35 гривень, квиточки ж наперед можна було придбати за 30 грн. Така ціна потішила не всіх.
— Я думаю, що 35 гривень за вхід – занадто, – говорить тернополянин Тарас Степанчук (19 р.) — Не так давно, пам’ятаю, вхід на “Висадку” коштував “двадцятку”. За 35 гривень можна було і квиток купити, і пива з друзями випити. Але хотів послухати декілька гуртів, зокрема, хмельницькі “Кліпитулу” і “Безодню”, а також тернопільських The gEE’s.
Гранж не вмер

The gEE’s, до речі, які виступали п’ятими, найкраще розворушили публіку. Гурт грає музику у стилі гранж, який, за словами деяких любителів і знавців цього напряму у музиці, помер у дев’яностих разом із Куртом Кобейном, вокалістом легендарної “Нірвани”. Проте хлопцям вдається довести публіці, що це не так, що гранж і досі живий.
— Насправді з усього списку гуртів, які сьогодні грають, вони, на мою думку, виконують найкращу в світі музику, — каже тернополянка Надійка Бабій (14 р.). — Музиканти грають гранж, і, як показала публіка, вони сьогодні були найкращі.
Загалом думки про “Висадку” присутніх на фесті кардинально відрізнялися. Декому дійство подобалось, а декотрі відгукувались про нього досить негативно.
— Я приїхав на “Висадку” аж з Івано-Франківська і залишився дуже розчарованим, — висловив свою думку про фест Сашко (18 р.). — Незважаючи, на грандіозні відгуки моїх друзів із Тернополя, я зрозумів, що “Висадка” – це повне лайно. Єдині люди, які тут тусуються і відриваються – п’яні діти, яким років по 14-15. Як сказав мій один хороший друг із вашого міста: “Висадка” – це “парад уродів”.
Сашко пояснив, що він взагалі не може зрозуміти, за що потрібно платити 35 гривень.
— Платити такі гроші за те, щоб подивитися, як п’яні дітлахи скачуть, я більше не буду, — продовжує хлопець. — Не розумію пафосних вигуків організаторів “Висадок” проти попси, якщо все те, що тут грають, – це “закос” під відомі американські гурти типу Slipnot і тому подібні.
А от тернополянин Віктор Каришин (22 р.) вважає, що дуже добре, що в місті діє рок-клуб, який майже щомісяця організовує “Висадки”.
— Я вважаю, що Микола Голубєв – організатор “Висадок” — робить дуже хорошу справу, оскільки існує мало концертів, де можуть себе проявити молоді, досі нечуті іншими гурти. До того ж така ситуація не тільки в Тернополі, а й у всій Україні, — зазначає Віктор. — Тому, на мою думку, таке треба робити, до того ж у всіх містах, адже альтернативні гурти таким чином мають змогу донести свою творчість до широкої аудиторії.

Хмельницькі “замаскувалися”

Відео дня
>Цього разу на “Висадці” було досить багато хмельничан, які приїхали, щоб підтримати свої рідні гурти. Дехто навіть висловлював думку, що хмельницьких слухачів цього разу в “Довженка” більше, ніж тернопільських.
— Я приїхала з Хмельницького, повболівати за наші хмельницькі гурти, — розповідає Люба Дунець (21 р.). — У нас концерти типу вашої “Висадки” проходять, як на мене, набагато краще та культурніше, і за вхід потрібно платити дешевше. Однак “Висадка” – теж класний фест. Як я маю змогу, то приїжджаю на кожну.
Найоригінальніше виступив хмельницький гурт “Кліпитула”, учасники якого вийшли на сцену в саморобних масках із кольорових дитячих колготок, із прорізаними отворами для рота та очей. Публіці такий задум, судячи з її реакції, дуже сподобався.
— Я приїхала з Хмельницького, щоб послухати якісну альтернативну музику, проте, на мою скромну думку, наші виступили набагато краще, особливо “Кліпитула”, — говорить Евеліна Деревляна (21 р.). — Мені все дуже сподобалось, я залишилась задоволеною.
Під хмельницький гурт “Безодня”, який виступав передостаннім, відривались майже усі присутні.
— Я вже відчуваю, як мене болить шия, — говорить тернополянка Ілона (18 р.). – А якщо відчуваєш, що болить шия, значить, “Висадка” вдалася.

Васильціву зізнавалися в коханні

Останнім на суботній “Висадці” виступав спеціально запрошений гість зі Львова Василь Васильців. Багато хто зізнавався, що прийшов на фест тільки заради нього.
— Я приїхала зі Львова спеціально для того, аби послухати свого дуже хорошого друга, — розповідає дівчина, яка назвалася Василиніною Квітославовою. — Ми з ним давно дружимо, тож я прекрасно знаю, що багато хто до нього ставиться дуже негативно, з нього приколюються, але я насправді вважаю, що він геній.
Під час виступу Васильціва публіка буквально шаленіла, деякі дівчата вигукували фрази типу: “Вася, ми тебе любимо!”, “Вася, я хочу від тебе дитину!” і “Вася, будь моїм!”. Після закінчення однієї з пісень Василь разом із гучними оплесками отримав ще один подарунок: одна з його фанаток кинула Васильціву свої труси.
За такий щедрий подарунок він подякував і сказав, що збереже його на згадку про Тернопіль.
— Дякую за труси, — спокійно сказав співак. — Фанатки часто дарують мені щось на згадку, воно й не дивно, я ж класний.
Як з’ясувалося, дівчина, яка не захотіла представитися, кинула в Васильціва своїми запасними трусами.
— Приїхала з Хмельницького, ночуватиму в подруги, тому мала з собою запасну білизну, — пояснила фанатка. – Вже під час виступу вирішила кинути свої труси Васі на сцену. Тепер доведеться купити додаткову білизну, але то таке, зате тепер мій кумир має мої улюблені труси!
До речі, не всі такі впевнені в таланті Василя, дехто досить скептично ставиться до нього і до його творчості.
— Я особисто прийшла подивитись і послухати Василя Васильціва – людину, яка не є дуже талановитою, але вважає себе такою, адже він справді думає, що він геній, — говорить тернополянка Ірина Коваль (23 р.).
Васильців бавив зал своїми піснями близько години. Після завершенню виступу він ще довго фотографувався з усіма охочими і роздавав автографи своїм фанатам.

Інеса ГОЛОЯД, [email protected], 8 (093) 723-14-97

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    чесно кажучи, стаття - лайно. без образ, Інесса. ---- а на висадках не тільки закос під сліпкнот грає. просто такий "закос під сліпкнот" і "музичка для пиз**ків" комерційно більш успішна.

    Anonymous reply Anonymous

    в львові канцерти з участю класних команд в тому числі закордонних коштує 20-25 грн!!!

    Anonymous reply Anonymous

    у же рік, як це твердження - неправда.
  • Anonymous

    я? я нєєєєє..... я просто кажу, шо гарно підмітила!))

    Anonymous reply Anonymous

    та. Висадка запамятається

    Anonymous reply Anonymous

    то не можна було уже написати "трусики" чи в тої дівки справді труси були!!!! правильно підмічено що “Висадка” – це “парад уродів” але зустрічаються канєшно і нормальні люди.

    Anonymous reply Anonymous

    частково згідний.. бо уроди всетаке всюди є... а от як написано в статті не погоджуюся з тим Сашком бо мені також 18 і я відривався, а кому не подобається нехай не йде на слідуючий раз;)) ціна завишена, а хотілося б колишні 20 і 25 грн при вході

    Anonymous reply Anonymous

    ціна не завишена. криза в країні, млять. у києві стандартний концерт на гівняній апаратурі в рази гіршій коштує 50 грн. у львові десь також.

    Anonymous reply Anonymous

    ось вони http://cs1777.vkontakte.ru/u5743499/79634168/x_f6b49b3c.jpg
  • Anonymous

    жжош, Інеска)))) трусики були хороші, з квіточками))))

    Anonymous reply Anonymous

    Тсссс... Не видавай Інеску!)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up