Партнер рубрики Події

Завтра тернополянам влаштують “Підйом”

“Марафон бадьорих ранків” проведуть 31 березня на Театральному майдані.

Відтак, упродовж однієї години тернополян розважатимуть ведучі “Підйому” — програми на “Новому каналі”.
Так з 8 до 9 год. ранку на “Театралці” усіх охочих пригостять кавою від Nescafe Classic та влаштують розважальну програму з конкурсами та вікторинами. Як повідомляє сайт “Нового каналу”, ідея всеукраїнського турне виникла у ведучих ранкової програми задля ближчого знайомства з глядачами. Першими марафон зустріли міста Чернігів, Суми і Полтава. Загалом же ведучі Ольга Фреймут, Олександр Педан та Сергій Притула планують почергово завітати ще у сотні міст нашої країни. Транслюватимуть програму у прямому включенні.
Як розповідають на сайті “Нового каналу”, у кожному місці “Підйом” дає змогу показати жителям свої таланти та позмагатись у знаннях з історії рідного міста — трьом вибраним Сергієм Притулою знавцям потрібно якомога швидше відповідати на його запитання.
До речі, під час акції на Театральному демонструватимуть танцювальні майстер-класи.

 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    по-моєму дегенеративний той підйом

    Anonymous reply Anonymous

    народ, що ви грузитесь? Я сумніваюсь, що наші тернопільські журналісти повністю знають, що там і до чого. Почули дзвін і сказали, але і за то їм спасібо. Вони що контачать з всякими каналами, шоб їм сценарій зливали? Сумніваюсь. Я наприклад суть зловив - завтра в нас "Підйом" і я туди піду. Спасібо газеті, шо повідомили)))))))))))
  • Anonymous

    "Підйом" вже у Тернополі.Завтра прямий ефір з нашого майдану по "Новому".Приємні люди,спілкувалась з ними:)

    Anonymous reply Anonymous

    Капітан Очевидність доповідає.

    Anonymous reply Anonymous

    не квакай:)

    Anonymous reply Anonymous

    Хотіла почванитись, що с пілкувалась з "ними". Але бачиш яка халепа - всім по цимбалах, не оцінили. Краще нічого не пиши. Бо виглядаєш повною безмізкою дурепою.
  • Anonymous

    ага. тупо здерли. і навіть не сказали, шо в нас виступатимуть Колорадоси на завершення ефіру
  • Anonymous

    а тут по-моєму не сказано конкретно нічого, просто інформація з сайту
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up