Партнер рубрики Події

На сайті на ваші питання відповідав кандидат у мери Зіновій Щепановський (ВІДЕО)

На сайті на ваші питання відповідав кандидат у мери Зіновій Щепановський (ВІДЕО)
Кандидат на посаду міського голови Зіновій Щепановський відповідатиме на запитання на нашому сайті у п’ятницю 15 жовтня, з 11.00 до 12.30.

Питання до пана Щепановського можна залишати у коментарях до цього тексту за допомогою функції "додати коментар". Просимо відвідувачів сайту формулювати їх ввічливо та коректно. Найцікавіші питання та відповіді на них надрукуємо в одному з номерів "20 хвилин".

Відповіді на запитання редакції

Зеновій ЩЕПАНОВСЬКИЙ (49 р.), президент корпорації "Укрбудінвест":
1. Перші кроки після перемоги на виборах.
- Повний аудит діяльності міськради за останні роки. Це те, з чого повинен починати кожен, хто прийшов на керівну посаду у будь-яку господарську структуру. Мерія, власне, і є такою структурою;
- Реорганізація структури міськради. Орган місцевого самоврядування має працювати лише на користь міста та громади: забезпечувати надходження до міського бюджету, дбати про людей, про своєчасну виплату зарплати, давати можливість розвиватися і реалізовувати різноманітні проекти місцевим підприємствам;
- Формування чіткого плану підготовки міста до зими, адже найважливіше, аби тернополяни були з теплом і не виникало перебоїв у функціонуванні міської господарки. Наступним етапом буде реалізація проекту, спрямованого на економіче відродження Тернополя.
 
2. Як пропонує вирішити проблему зі сміттям?
Треба якнайшвидше збудувати сміттєпереробне підприємство. Є з цього приводу конкретні пропозиції і напрацювання. А поки що, конче необхідно встановити і запустити сміттєсортувальну лінію, що досі є "мертвим багажем".
 
3. Як заробив перші гроші?
Збудував і продав власний будинок, аби започаткувати будівельну фірму і почати розбудовувати Тернопіль так, щоб став він найкращим і найзатишнішим для тернополян, цікавим і привабливим для гостей.
 
4. Яким бізнесом володіє?
Будівельним. Саме будівництво стало пріоритетом життя, адже кожна українська сім'я хоче мати свій дім. Фірма "Будівельник" допомагає реалізовувати цю мрію.

5. Марка авто, модель мобілки, житло.
Авто – "Мерседес" і БМВ, мобільний – Nokia. У спільній власності з дружиною - будинок.

Відео дня
>


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (115)
  • Anonymous

    як би можна було телефони лишити на корольова 2б хто мае дольову там
  • Anonymous

    пане Щепановський, ви НІ НА ОДНЕ питання про недобудовані будинки і про непочаті конкретної відповіді не дали((( як ваше сімейне життя? всі, що вас бачать, як ви дефілюєте з вашою ЗАНАДТО молодою і красивою дружиною, яку ви купили як красиву іграшку...просто над вами потішаються

    Anonymous reply Anonymous

    Та він що з нею живе обзивала його в магазині при людях.
  • Anonymous

    Дай Бог щоб всі ці Ваші слова були на ділі, а не прсото словами

    Anonymous reply Anonymous

    СЛІВ НЕМА - ОДНІ ЕМОЦІЇ
  • Anonymous

    Навіщо ви знищуєте Тернопіль ущільненим будівництвом і далі нагло в камеру говорите що дитячі та спортивні майданчики, зелені зони будівельник нищів і буде нищити. Ганьба вам пане кандидат! ГАНЬБА! ВИ РВЕТЕСЬ ДО ВЛАДИ ЩОБ УЗАКОНИТИ ВСІ СВОЇ НЕЗАКОННІ ДІЯННЯ ДО ТОГО, ЯК ВЖЕ ВСТИГЛИ ДЕЩО ЗРОБИТИ НА ПОСАДІ ЗАСТУПНИКА МІНСТРА, АЛЕ ГРОМАДА МІСТА НЕ ДУРНА І БАЧИТЬ ВСЕ ВАШЕ ЛУКВСТВО І БЕЗЧИНСТВА.ВАМ ЦЕ ТАК НЕ МЕНЕТЬСЯ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up