Партнер рубрики Події

Даішника, який образив тернопільських водіїв, покарали

Працівника міліції, який безпідставно образив тернопільських водіїв, притягнули до дисциплінарної відповідальності, а складений ним протокол скасували. Ображені тернополяни Євгеній Стахов та Олег Гром таким розвитком подій задоволені.

Нагадаємо, що конфлікт стався 28 листопада на виїзді із міста Чорткова, про що написала “20 хвилин” 11 грудня. Тоді працівник ДАІ зупинив авто і під час складання протоколу обізвав водія та його пасажира “тупорилими” і “недорозвинутими”. Усю суперечку із даішником чоловіки записали на диктофон, запис принесли у редакцію і розповіли про конфлікт.
Керівництво УМВС України в Тернопільській області зреагувало на публікацію в газеті дуже оперативно. Лейтенанта міліції Міханця В.О. покарали, про що повідомили факсом 14 грудня.


За фактами, які були викладені у публікації газети, наші працівники провели розслідування, - підтвердили у відділі зв'язків із громадськістю обласної міліції. - За її результатами складений лейтенантом Миханцьом В.О. протокол скасували, а самого лейтенанта притягнули до дисциплінарної відповідальності.
З роботи пана Миханця не звільнили, але у ДАІ він уже не працюватиме.
 - Нас задовольняють результатиперевірки.Добре, що працівникаДАІ покарали, але не звільнили з роботи, - говорить Олег Гром. – Можливо, цей випадок буде прикладом для інших даішників.
Євгеній Стахов пропонує допомогу усім водіям, які зіткнулись із фабрикуванням порушень з боку працівників ДАІ. Про такі факти можна писати на його електронну скриньку:  [email protected].
Хочу попросити водіїв не порушувати правил дорожнього руху, - каже Євген Стахов. - А якщо порушили, то справно сплачуйте штраф.
Якщо водій правий, нехай тримає себе у руках і не ображає інспектора, додає чоловік. Водій має право довести свою невинність у суді.
- У жодному разі не опускайтеся до хабарництва, - зауважує Євген Стахов. - Якщо ви вважаєте, що хабар є найлегшим способом вирішення подібних ситуацій, то глибоко помиляєтеся. Хабар може стати причиною набагато складніших негараздів у подальшому житті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Хай кожен подивиться сам на себе. Як поводяться лікарі?Тай всі інші.
  • Anonymous

    Покарання вважаю занадто жорстким. Можна було обмежитися лише дисциплінарним покаранням, а від роботи не відсторонювати. Якби в кожного водія, хто інших учасників руху обзиває тупорилими відбирали права (але не позбавляли автомобіля), то ми б з вами не знали що таке корки. Коротше, гра на публіку. Знайшли цапа відбувайла. Це те чого прагнули журналісти?

    Anonymous reply Anonymous

    Петя ти повністю правий..Покарання занадто жорстоке по відношенню до міліціянта...Хлопці як хтось тут вже писав повинні були попередити його що ведуть запис а так вони знаючи що так могли будького спровокувати на будь які дії..Я вже писав раніше що результат данохї ситуації відомий заздалегіть..У наших людей чомусь дуже модно гнати на міліцію тому що міліція...а коли біда саме найперше кого кличуть туж саму міліцію....неможна так ..неможно вчіться також поважати працівників правопорядку ..і розумійте що вони такіж самі як ми з такимиж цінностями ..

    Anonymous reply Anonymous

    Так цей мент знав де він працює,так можна сказати що на взятку мента спровкували,не повині менти піддаватись ніяким спокусам,а вести себе так як вимагає,як вони говорять ментовський закон...так що мало дали йому,взагалі треба садити,а то оборзіли в наглу ці дайники,зупинить провірити документи без причин,(я не нарушив) і давай тобі пудрити куди їдеш,що везеш,а покаже те і це,а дихни чи пив,що лаборантами вони теж стали ,прямо на дорогах,а коли кажеш чи підозрюють мене в чомусь,то нехай складають акт про затримку по всіх правилах,то чуєш відповідь,де такий мудрий взявся....то що його, коли дайник йшов на роботу,так вчили відповідати,....тут Максимов розпирався що працівники дисципліновані,так що провокуючих ситуацій вони (дайники) мають уникати,при любих обстановках...........

    Anonymous reply Anonymous

    Чому ж жорстоке??? З роботи не звільнили, а від патрулювання відсторонили, бо не вміє спілкуватися із людьми.

    Anonymous reply Anonymous

    "З роботи пана Миханця не звільнили, але у ДАІ він уже не працюватиме". Фактично людині зламали кар'єру за одну ненайстрашнішу помилку. Можливо постраждав не тільки він, але й його сім'я. Це було би справедливим, якщо б, скажімо, журналістів, позбавляли права публікувати свої статті за одну-єдину опечатку чи орфографічну помилку. А таке трапляється нерідко. Тому, вважаю, що редакція повинна надати відповідь на вищевказаний лист, в якому попросити пана Максимова не позбавляти пана Миханця права працювати в ДАІ, а залишити притягнення до дисциплінарної відповідальності. П.С. Якби ми ставилися до своїх помилок так же суворо як і до чужих...

    Anonymous reply Anonymous

    Петро Колінвал , а тызасланый козачок...

    Anonymous reply Anonymous

    ага, діти будуть без подарунків від Св. М. бо таткові карьєру зламали - відвалив купу бабла, щоби туди попасти. Але людиною треба бути ЗАВЖДИ!

    Anonymous reply Anonymous

    не погоджуюсь вище написаним коментарем, бо коли мусора дають штраф пенсіонера, чи навіть простому водію 450 грн за проїзд на двох радній дорозі в лівому ряду то получається справедливо, вибачте але 450грн це людина може прожити тиждень, а то і більше, мєнти до водіїв як ставляться??? як до худоби, то чого ми до них маємо ставитись з поблажками???

    Anonymous reply Anonymous

    Вова, ти ж сам їх обзиваєш - нічим не кращий, думай, а то за образу до відповідальності притягнуть
  • Anonymous

    тепер мабудь що його начальником поставлять..... ))))))))))))))))) в іншому підрозділі УМВС
  • Anonymous

    Вітаю !!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up