Партнер рубрики Події

У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв

У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв

Трьох загиблих героїв з Тернопільщини траурний кортеж «На щиті» проводжав в останню путь 7 квітня. Люди зустрічали воїнів навколішки.

Загиблих героїв Ігоря Войцехівського, Богдана Добрянського та Едуapдa Хaтмуллінa проводжають траурні кортежі до рідних місць. Тернополяни навколішки віддають шану полеглим воїнам.

Напередодні Великодня внаслідок ворожого мінометного обстрілу на Харківському напрямку загинув старший вогнеметник вогнеметного взводу, житель Великих Гаїв — Ігор Зіновійович Войцехівський (1985 р.н.).

Про це повідомив голова Великогаївської громади Олег Кохман.

Відео дня

Чоловік поповнив лави Збройних сил України у березні 2023 р. та мужньо захищав кожного з нас до останнього свого подиху.

07 травня, об 11:00 год у місті Шумськ на Площі Героїв Майдану, зустрічатимемо тіло загиблого Героя – Хатмулліна Едуарда Васильовича, який загинув 30 квітня 2024 року на Харківщині. Про це повідомив міський голова Шумська Вадим Боярський.

Просимо прийти та віддати останню шану загиблому Воїну Герою, який своє життя посвятив боротьбі із перший днів вторгнення рф, самовіддано захищаючи рідну землю від ворогів, був прикладом мужності та героїзму.

На зображенні може бути: 1 особа, борода, вогонь та підсвічник

Чин поховання відбудеться цього ж дня в місті Шумськ у Спасо-Преображенському храмі.

Вічна пам’ять Герою, щирі співчуття родині та друзям захисника...

7 травня 2024 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби...

Немає опису.

Важка звістка сколихнула Бережанщину в переддень Великодніх свят…
З глибоким сумом сповіщаємо про загибель нашого земляка, жителя с. Лісники, Богдана ДОБРЯНСЬКОГО. Солдат ДОБРЯНСЬКИЙ Богдан Іванович (19.04.1981 р.- 17.10.2023 р.). - військовослужбовець військової частини А4667, заступник командира бойової машини – навідник оператор. Повідомили в Бережанській міській раді. 

Народився в с. Лісники. Закінчив Бережанську ЗОШ №1. Пізніше працював на цегельному заводі в с. Рай та на роботі за кордоном. З 16.03.2023 року – на службі в ЗСУ.
Загинув 17.10.2023 року внаслідок наступально-штурмових дій противника, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Андріївка на Донеччині.

На зображенні може бути: 1 особа

В непоправному горі залишились дружина, двоє неповнолітніх дітей, мати та брат. Чин похорону загиблого Героя, Богдана ДОБРЯНСЬКОГО, який загинув у боях за Україну, відбудеться у вівторок, 07 травня 2024 року, о 12:00 год. на його родинному обійсті за адресою: с. Лісники, вул. Рогатинська, 162.

Кортеж з тілом Героя буде рухатися вулицями Бережан: Тернопільська, С. Бандери, Рогатинська приблизно о 11:40 – 11:50 год. Приблизно о 13:00 год. відбудеться прощання з Героєм в Церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Лісники.

Похоронять Богдана ДОБРЯНСЬКОГО на Лісницькому кладовищі.
Віддаймо останню шану Воїну, який поклав життя за Україну!
Щирі співчуття родині, друзям та близьким! Сили та міцності пережити цю важку втрату…

Читайте також:

Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан

Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді

Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Nadia Kin

    Вічна пам'ять героям
  • Наталія Підбурачинська

    🙏🙏🙏
  • Галина Речицька

    Вічна памʼять Героям України. Щирі співчуття рідним.
  • Орися Довга

    Вічна Пам'ять і Царство Небесне Героям які віддали своє життя захищаючи нашу Україну! Щирі співчуття рідним і близьким людям.

keyboard_arrow_up