Партнер рубрики Події

Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила

Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила

Вічна пам'ять, шана і слава Героям...

Напередодні Великодня внаслідок ворожого мінометного обстрілу на Харківському напрямку загинув старший вогнеметник вогнеметного взводу, житель Великих Гаїв — Ігор Зіновійович Войцехівський (1985 р.н.).

Про це повідомив голова Великогаївської громади Олег Кохман.

Чоловік поповнив лави Збройних сил України у березні 2023 р. та мужньо захищав кожного з нас до останнього свого подиху.

Відео дня

У громаді висловлюють щирі співчуття дружині Вероніці, донечці Аліні та сину Максиму, матері Ірині, брату Андрію із сім’єю та всім рідним і близьким.

Прибуття кортежу із тілом загиблого Героя очікують 7 травня. Зустріч відбудеться об 11:30 біля сільської ради, звідки піша хода вирушить до храму Пресвятого Серця Христового с. Великі Гаї, де буде тіло полеглого.

Панахида у храмі о 19.00 год.

Похорон у середу, 8 травня, об 11.00 год.

Вічна пам’ять Герою!

 

У скорботі і Тернопільська громада. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

— Мужньо захищаючи Україну від московської агресії загинув захисник Мещеряков Євгеній Олегович (23.02.1992 р.н.), — йдеться у повідомленні. — Життя Героя обірвалося 4 травня під час виконання бойового завдання в Запорізькій області. Від усього серця висловлюємо співчуття родині, близьким, друзям, знайомим воїна. Назавжди у наших серцях та у нашій пам‘яті. Царство йому небесне і світла пам’ять!

На зображенні може бути: вогонь та освітлення

Чортківська громада знову у жалобі. На війні загинув Іван Ружило. Про це повідомили в Чортківській міській раді.

— Допоки ми у тилу завдяки Збройним Силам України маємо можливість прославляти воскресіння Ісуса Христа, наші воїни Героїчно боронять кожен метр української землі. Кожен бій – це втрати, це загиблі, це поранені… Днями знову чортківська земля втратила свого сина.

Під час виконання бойового завдання 4 травня поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області загинув Ружило Іван (18.03.1983) – уродженець с. Милівці, який протягом тривалого часу свого життя проживав у Чорткові.

Ружило Іван служив стрільцем-номером обслуги 1 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 7 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини А****.

Командир військової частини, де служив Іван, зазначає, що він зарекомендував себе з позитивної сторони: обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег, підтримував високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих…

У четвер, 9 травня, Героя зустрічатимуть усією громадою у соборі верховних апостолів Петра і Павла. Точну дату зустрічі тіла воїна, а також дату чину похорону в міській раді повідомлять згодом.

Можливо, це чорно-біле зображення 1 людини

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що захищаючи Україну від ворога, загинув житель Калушського рану Івано-Франківської області, уродженець с.Озеряни Борщівської громади Олег Курись.

 

Читайте також:

Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан

Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді

Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (49)
  • Nadia Kin

    Вічна пам'ять героям
  • Надя

    Вічна пам'ять Героям України та співчуття рідним
  • Орися Довга

    Вічна Пам'ять і Царство Небесне Героям які віддали своє життя захищаючи нашу Україну!!! Щирі співчуття рідним і друзям.
  • Ольга

    Боже, за що? Кожен день...
    Молоді, здорові чоловіки.
    Їм би жити і жити...
    Серце рветься....
    Вічна пам'ять.

keyboard_arrow_up