Тернопільських діток закликають привітати воїнів із Різдвом

Тернопільських діток закликають привітати воїнів із Різдвом
Організатори акції закликають, щоб листівки робили самі діти, щоб це була усвідомлена дія дітей
Листівки, малюнки, аплікації, художні роботи дітей з 1 по 17 грудня збирає тернопільське видавництво «Підручники і посібники» та книгарня "Ярослав Мудрий". Вони проводять акцію дитячої листівки «Різдвяне привітання для солдата» до дня Святого Миколая та Різдва.

- У акції можуть приймати участь діти різного віку, але ми орієнтуємося, щоб листівку виготовляли школярі чи дітки старшої групи садочків, бо ми хочемо, щоб це була усвідомлена дія дітей, - зазначає маркетолог видавництва „Підручники і посібники” Ольга Лакоцька. – Бо коли це зробила сама дитина, а не батьки замість неї, то ця листівка має більшу щирість, яка дійде до бійця.

Усі листівки організатори передадуть громадським активістам, які відвезуть їх нашим воїнам на Схід України.
Усі учасники отримають призи від видавництв.

- Щоб ви розуміли, це не конкурс, - зазначає Ольга Лакоцька. – Всіх дітей, які принесуть листівки ми відзначимо книжечками чи солодощами. Але якщо серед робіт виявляться креавтині роботи, якісь особливі листівки, авторів цих робіт ми відзначимо додатково.
Листівки слід залишати в книгарні «Ярослав Мудрий» за адресою м. Тернопіль, вул. Руська, 19.

Відео дня

Нагородження учасників акції відбудеться 18 грудня о 15 годині в книгарні «Ярослав Мудрий».
Зауважте, що роботи, які принесуть після 17 грудня, не прийматимуть.
При поданні роботи слід заповнити анкету учасника, яку надасть працівник книгарні, вказавши: прізвище, ім’я і вік дитини; клас і школа, де навчається дитина; контактний номер батьків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? Від читача 13:57 English builds regions. У Тернополі запускають безкоштовні курси англійської для переселенців 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up