Партнер рубрики Події

Виконком дозволив з 23 жовтня вмикати навіть індопалення

Виконком дозволив з 23 жовтня вмикати навіть індопалення
Опалювальний сезон розпочнуть у Тернополі вже завтра, 23 жовтня. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконкому 22 жовтня у зв'язку з пониженням середньодобової температури повітря на вулиці. Відтак тепло буде у тернопільських помешканнях, лікарнях, школах, дитсадках та інших установах.

- Початок опалювального сезону рахувати з початку зняття пломб на опалювальні системи житлових будинків працівниками ПАТ "Тернопільміськгаз", - повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Микола Лесів. 
До слова, під час виконкому також дозволили (!!!) розпочати опалювальний сезон власникам індивідуального опалення. 
Нагадаємо, через газову кризу в країні цієї зими буде знижено температуру повітря у квартирах на 3-4 %, повідомляв нещодавно 20minut.ua заступник начальника управління-начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури управління ЖКГ міськради Андрій Дроздовський.
- Якщо зараз мінімальна санітарна норма становить 18 градусів, то тепер планують зменшити температуру до 14-15 градусів, - сказав він. -Тільки так зможемо пережити цей опалювальний період. 
Нагадаємо, трохи раніше міський голова Сергій Надал також заявляв, що у місті не лише знизять температуру подачі тепла, а й припинять подавати у квартири теплу воду. Після такої заяви тернополяни за кілька днів перевищили ліміти використання гарячої води, повідомили в тепломережах. Проте комунальники запевнили, що гарячу воду поки не відключатимуть. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Porosenko

    "виконкому також дозволили (!!!) розпочати опалювальний сезон власникам індивідуального опалення." Цікаво, а коли виконком мені забороняв виключати опалення??????????????????
  • просто так

    ну дякую що дозволили..))))) а то ми прямо як злочинці опалювали дитячу кімнату.....придурки.....люди давно калорифери повмикали, хто інд. опалення не має і в кого діти малі. а в кого і калорифера нема то духовки газові гріли квартири
  • Микола Унгурян

    цікаво а навіщо тоді та індивідуалка якщо потрібно чекати дозвіл від мера?

    Не здається вам що мерія та виконком не тим займаються?
  • ЦЗ

    "Нагадаємо, через газову кризу в країні цієї зими буде знижено температуру повітря у квартирах на 3-4 %... - Якщо зараз мінімальна санітарна норма становить 18 градусів, то тепер планують зменшити температуру до 14-15 градусів" Тепер берем калькулятор і рахуємо: якщо температура 18 градусів то 4% це 0,72 градуси, тобто має бути температура в помешканні 17,28 градуси, а як що зменьшать до 14 градусів то це вже не на 3-4% а на цілих 22,2%. Дружіть з математикою.

    ...... reply ЦЗ

    3 -4 градуси мали на увазі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up