Партнер рубрики Події

У Тернополі врятували немовля, якому батьки залишили пуповину довжиною 60 см


У Тернополі врятували немовля, якому батьки залишили пуповину довжиною 60 см

Двох дівчаток врятували патрульні поліцейські протягом лише одного дня - 19 червня. Одній дівчинці не було і двох років. Другій лишень виповнилась доба від народження. Мами обох дівчаток були  напідпитку. Діти вже у безпеці

Про це повідомив начальник патрульної поліції Тернополя Володимир Струк.  

  • Двоє осіб непрезентабельної зовнішності ходять вулицями міста з маленькою дитиною,  – повідомили поліцію 19 червня небайдужі тернополяни, – розповів Володимир Струк. – На місце прибув патруль. Як виявилось, дитина народилась лише день тому.

З малечею прогулювалась сімейна пара. Як виявили патрульні на місці, жінка народжувала дома. Пологи приймав чоловік.

  • Це, як з’ясувалось, - її п’ята дитина, - каже Володимир Струк. – Щодо старших чотирьох – вона позбавлена батьківських прав.

Патрульні на місці оглянули малечу. Навіть пуповина була обрізана невірно і мала довжину близько 60 см. Поліцейські одразу викликали «швидку» і немовля забрали до лікарні. Батьків доправили до міського відділу поліції. Невдовзі обоє батьків потрапили до лікарні, де вони написали відмову від малечі. Як стало нам відомо, медики назвали врятовану крихітку Надійкою.

Відео дня

Того ж дня поліцейським довелось рятувати ще одну дівчинку, якій, як з’ясувалось згодом, не виповнилось і двох рочків.  Про «неадекватну» маму, яка гуляє містом з донькою, повідомили поліцію випадкові перехожі. Вони побачили, як дитина випала з візочка, була мокрою і дуже плакала.

  • Жінка була напідпитку і не зовсім в адекватному стані, - розповів Володимир Струк. – Доки приїхав її чоловік, патрульні разом з сусідами переодягли і заспокоїли малечу.

Дівчинку також доправили до лікарні. Як з’ясували патрульні, подібне трапилось не вперше. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Суть не у тому,оглядали,не оглядали,медики,патрульні.Суть у іншому: бідоття у 21 столітті.Чому таке не могло навіть приснитися у роках так 80-х.

    Nat Tan reply Анонім

    Тому що у 80 - х всі працювали а зараз мають право на роботу не ходити а бухати бомжувати і розмножуватись ніхто не забороняє
  • Анонім

    ой бл*дь.... добре шо ти с*ка все оглядаєш і все робиш зразу

  • Анонім

    Патрульні дитини не оглядали,це робили медики! Тай і швидку не одразу викликали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up