Партнер рубрики Події

Виконком дозволив з 23 жовтня вмикати навіть індопалення

Виконком дозволив з 23 жовтня вмикати навіть індопалення
Опалювальний сезон розпочнуть у Тернополі вже завтра, 23 жовтня. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконкому 22 жовтня у зв'язку з пониженням середньодобової температури повітря на вулиці. Відтак тепло буде у тернопільських помешканнях, лікарнях, школах, дитсадках та інших установах.

- Початок опалювального сезону рахувати з початку зняття пломб на опалювальні системи житлових будинків працівниками ПАТ "Тернопільміськгаз", - повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Микола Лесів. 
До слова, під час виконкому також дозволили (!!!) розпочати опалювальний сезон власникам індивідуального опалення. 
Нагадаємо, через газову кризу в країні цієї зими буде знижено температуру повітря у квартирах на 3-4 %, повідомляв нещодавно 20minut.ua заступник начальника управління-начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури управління ЖКГ міськради Андрій Дроздовський.
- Якщо зараз мінімальна санітарна норма становить 18 градусів, то тепер планують зменшити температуру до 14-15 градусів, - сказав він. -Тільки так зможемо пережити цей опалювальний період. 
Нагадаємо, трохи раніше міський голова Сергій Надал також заявляв, що у місті не лише знизять температуру подачі тепла, а й припинять подавати у квартири теплу воду. Після такої заяви тернополяни за кілька днів перевищили ліміти використання гарячої води, повідомили в тепломережах. Проте комунальники запевнили, що гарячу воду поки не відключатимуть. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Porosenko

    "виконкому також дозволили (!!!) розпочати опалювальний сезон власникам індивідуального опалення." Цікаво, а коли виконком мені забороняв виключати опалення??????????????????
  • просто так

    ну дякую що дозволили..))))) а то ми прямо як злочинці опалювали дитячу кімнату.....придурки.....люди давно калорифери повмикали, хто інд. опалення не має і в кого діти малі. а в кого і калорифера нема то духовки газові гріли квартири
  • Микола Унгурян

    цікаво а навіщо тоді та індивідуалка якщо потрібно чекати дозвіл від мера?

    Не здається вам що мерія та виконком не тим займаються?
  • ЦЗ

    "Нагадаємо, через газову кризу в країні цієї зими буде знижено температуру повітря у квартирах на 3-4 %... - Якщо зараз мінімальна санітарна норма становить 18 градусів, то тепер планують зменшити температуру до 14-15 градусів" Тепер берем калькулятор і рахуємо: якщо температура 18 градусів то 4% це 0,72 градуси, тобто має бути температура в помешканні 17,28 градуси, а як що зменьшать до 14 градусів то це вже не на 3-4% а на цілих 22,2%. Дружіть з математикою.

    ...... reply ЦЗ

    3 -4 градуси мали на увазі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up