Оновлений "Тернопіль-Педуніверситет" стартує у чемпіонаті України серед студентів сезону 2010/2011 років

Оновлений "Тернопіль-Педуніверситет" стартує у чемпіонаті України серед студентів сезону 2010/2011 років
29 вересня стартував чемпіонат України серед студентів сезону 2010/2011 років. У зв’язку з тим, що у західній конференції зібралась непарна кількість учасників (сім), одній команді доводиться кожен тур пропускати.

 

На правах переможця у минулорічній конференції "Захід" срібним призером став ФК "Тернопіль-Педуніверситет". Зате сенсацію подарувала інша команда нашої області - кременецький "Буревісник".

Вперше "примкнули" одесити

Відео дня
>У поточному сезоні група конференції "Захід", окрім звичних учасників, перетерпіла ще одну зміну. Вперше до західноукраїнських команд приєдналася одеська "Юнга-Морська академія", яка минулого року посіла четверту сходинку в турнірі. Окрім них учасниками групи є команда національного університету харчових технології (НУХТ) з Києва, кам'янець-подільський "Буревісник", івано-франківський "Факел", що представляє тамтешній національний технічний університет нафти і газу, чернівецький "Університет", та кременецький "Буревісник".

У першому турі кременецький "Буревісник" на своєму полі у селі Білокриниця сенсаційно переграв "Факел-ІФНТУНГ" - 2:1. Столичний НУХТ вдома переграв одеську "Юнгу-Морську академію" - 2:1. І нарешті камянець-подільський "Буревісник" вдома зіграв внічию з чернівецьким "Університетом" - 1:1. Саме з чернівчанами студентам педуніверситету належить провести першу зустріч у сезоні, яка у рамках другого туру змагань відбудеться 6 жовтня на полі суперника.

У команді - нові лиця

За словами головного тренера тернопільського клубу Василя Івегеша, цього року "Тернопіль-ТНПУ" постане фактично зовсім новим складом. З минулорічного кістяка команди участь у турнірі зможуть взяти лише Василь Чорний та Сергій Полянчук. Фактично всі інші виконавці - це ще незнайомі глядачам студенти першого курсу університету. Окрім них команда ще має можливість розраховувати на допомогу голкіпера "Ниви" Руслана Мазура, нападника "Динамо-2" Ігоря Мединського та гравця марилівського "Марспирту" Ігоря Сливки.

Звичайно, з таки необстріляним складом цього року наші земляки навряд чи можуть розраховувати на повторення досягнень минулих років, адже у сезонах 2008/2009 та 2009/2010 років наші земляки здобували срібні нагороди турніру, поступаючись майбутнім переможцям лише в серії післяматчевих пенальті.

До речі, 29 вересня у тренувальному режимі відбулась двохсторонка між колективом, що представлятиме ВНЗ у змаганнях, та теперішнім кістяком команди. Перемогу з рахунком 2:0 святкували другі. Однак, це лише все у тренувальному режимі. Основним критерієм стане перший офіційний матч, який пройде у Чернівцях 6 жовтня.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up