Партнер рубрики Події

На Великодні свята – гаряча вода цілий день!

 На Великодні свята – гаряча вода цілий день!
Цілодобове постачання гарячої води на Великодні свята чекає городян. Таке доручення міського голови.

Відтак гаряча вода буде 19, 20 та 21 квітня з 7.00 до 23. 00, повідомляє прес-служба міськради.

Нагадаємо, гаряча вода у квартири тернополян зазвичай постачається за іншим графіком. Так, цілий день гаряче водопостачання є лише по суботах. У неділю лише зранку та увечері – з 17.00 до 23.00. У наступні дні тижня – зранку теплу воду можна застати лише через день, а увечері з 17.00-23.00 щодня. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    ви праві! пригріло трошки сонце зразу виключили...в кімнаті холодіна...щей мала дитина є! а у школі діти на уроках сидять в куртках!!!! (ЗОШ 23) ....ОХРИНІЛИ ВЖЕ!
  • Anonymous

    Цілодобове постачання гарячої води на Великодні свята з 7.00 до 23. 00 - це звучить круто!
  • Anonymous

    Кому їхня дорога гаряча вода потрібна скоро з 1 травня як лупануть на 40 % за газ то взагалі напевно за куб гарячої води буде 25 грн і ще водоканал здре за водовідведення стоків гарячої води кому таке "задоволення" нах... потрібно . Саме краще взяти старий теплообміник з котла чи ще якогось девайса , два металевих шланги ,декілька фітингів ,все це окультурити і все включаємо газову плиту і маємо халявну гарячу воду .
  • Anonymous

    Ну доки у нас буде цей совок з подачею гарячої води по годинах? Ну доки для нас тепла вода буде роскішю і подарунком на свята?! Ніде в цивілізованому світі такого нема! Задрали вже з тим! За опалення яке сволочі виключили вже мовчу! На вулиці +5, в квартирах +17, а ті ідіоти закінчили опалювальний сезон! а на людей що мерзнуть їм насрать!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Вдвічі менше одружень, ніж в перші місяці війни: де і за скільки можна зареєструвати шлюб у Тернополі 20:03 Абрикоси, лохина та черешня: що та за скільки продають на овочевому ринку Тернополя 19:00 Лановеччина навколішки зустріла загиблого 25-річного героя Миколу Мельничука (ФОТО) photo_camera 18:01 На вулиці Євгена Коновальця частково перекриють рух Від читача 15:30 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 17:00 Графік відключення світла в Тернополі та області на 15 та 16 червня (ОНОВЛЕНЕ) 16:02 В «Укренерго» прогнозують складнішу ситуацію в енергосистемі наступного тижня 15:01 Чоловік з Тернопільщини може отримати до 8 років за крадіжку велосипеда 14:03 Він жив своєю справою: у Тернополі попрощалися зі знаним фотографом Андрієм Шкварко photo_camera 13:00 На Шептицього повністю перекрили рух транспорту photo_camera 12:01 Лісових котів на Тернопільщині більшає: фотопастка зафіксувала червонокнижне грайливе кошеня (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 11:03 Які фільми показуватимуть у кінотеатрах Тернополя на вихідних 15-16 червня: дивіться розклад та ціни photo_camera 10:03 Перерахунок пенсій: кому, за що і скільки додадуть у червні? 09:02 Готуємо квас з бузини — старовинний український напій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up