Партнер рубрики Події

За риболовлю у Тернополі тепер доведеться платити

Плату за риболовлю беруть в одному зі ставків у тернопільському гідропарку.

Два місяці тому, саме на території гідропарку відкрили атракціон спортивної риболовлі. Там усі бажаючі можуть порибалити та відпочити на свій смак, але – не безкоштовно. 

На території платного ставка розміщені спеціально облаштовані місця для відпочинку. Оренда таких альтанок також не безкоштовна. Усі ці умови прописані у договорі з підприємцем, якому сьогодні формально належить ця водяниста частина гідропарку, каже директор КП "Об’єднання парків культури та відпочинку" Ігор Липка.

Ігор Липка, директор об’єднання: "Ми з ним маємо догорів про співпрацю. Людина виконала всі умови. Там було вказано: очистити ставок, зарибнити його, провапнувати дно, провести благоустрій, зробити місця для риболовлі".

Відео дня
Ставок здали в оренду для того, щоб навести на цій території порядок. У міста на це грошей немає, пояснюють в "Об’єднанні парків культури та відпочинку", тому вирішили провести благоустрій у такий спосіб.

Депутат Тернопільської міської ради Костянтин Баранов не згідний із таким рішенням. Він каже, що платна риболовля – не вихід із положення.

Костянтин Баранов, депутат міськради: "Такі атракціони, на мою думку, є не дуже добрими для нашого міста. На мою думку, міська влада повинна робити все те, щоб жителі Тернополя мали можливість активно, а головне – безкоштовно відпочивати в нашому місті".

Більше того, каже Костянтин Баранов, коли він дізнався про те, що ставок здають в оренду, відразу ж поцікавився, хто підприємець і чи є усі відповідні документи для того, щоб вважати договір законним.

- Мені було продемонстровано договір про співпрацю. Ставок в оренду ще не здавався, тому що це питання має пройти через сесію. Але, як ми вже бачимо, зараз підприємець бере гроші за риболовлю. На мою думку, це не є правильно для тернополян, розповідає пан Костанитн.

Адміністратор платного ставка Володимир розповідає, що наразі конфліктів з рибалками не було. Всі погоджуються давати гроші, запевняє він.

- Відгуки – тільки позитивні. Навіть старші люди приходять. Тільки раді, що можна вийти відпочити, отримати задоволення, - каже пан Володимир

Сьогодні клієнтів платного ставка у гідропарку ще небагато. Причина адміністраторам невідома, повідомляє ІНТБ. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    супер що зробили, а кому риби треба, в супермаркетах її повно, бо привикли на шару....ЗАГОТОВЩИКИ!!!!!!
  • Anonymous

    Все контрольовано. Ставок забрав депутат вiд свободи, Напора олег.
  • Anonymous

    Договору оренди не має -не має і дозволу на початок роботи, не має права гроші брати, ані послуги надавати, ось так і розтаскують комунальну власнісь. Скоро вже і став Тернопільський в оренду здадуть і огорожами поділять, будемо тільки з вікна маршрутки його бачити.
  • Anonymous

    Як ви задовбали ....привикли тільки халява і вкрасти....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up