У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес

У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес

У Тернополі впродовж тижня підрядні організації виконували ремонтні роботи у різних мікрорайонах міста.

У різних мікрорайонах Тернополя тривають поточні ремонти дорожнього полотна, прибудинкових територій, тротуарів та сходових маршів. Про це повідомляють в Тернопільській міській раді.

Сьогодні, 26 квітня, на вул. Гайовій проводиться влаштування верхнього шару асфальту, у  зв’язку з чим, на даній вулиці  буде перекрито рух транспорту до 27 квітня. Після влаштування асфальту, з понеділка, проводитиметься асфальтування дорожніх заїздів (без перекриття руху транспорту).

Також тривають роботи на вул. Андрія Сахарова (від вул. Романа Купчинського в напрямку до ВНС), де працівники підрядної організації виконують мощення фігурними елементами та нарощення горловин оглядових колодязів.

Відео дня

На вул. Романа Купчинського, вул. Текстильній, просп. Степана Бандери та просп. Злуки проводяться роботи з нарізання карт дорожнього полотна (фреза мала), після чого будуть виконуватись роботи з влаштування асфальтобетонного покриття.

Триває ремонт сходового маршу на вул. Дружби, між будинками №3 та №7, та заміна водовідвідних лотків на вул. Володимира Лучаковського, 11, 13.

Разом з тим продовжуються ремонти на прибудинкових територіях за адресами:  вул. Замкова, 5, вул. Збаразька, 31, вул. Київська, 6, та просп. Злуки, 53.

У міській раді додають, що найближчим часом після завершення тендерних процедур та процесу відбору підрядників на вулицях Тернополя розпочнуть поточний ремонт місць розкопок, що утворились після ліквідації пошкоджених ділянок теплових мереж.

 

Читайте також:

На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій

ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина

У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Lyubov Bida

    Пане Надал про які ремонтні дороги ви займаєтесь.Вистарчить красти Краще ці гроші дайте хлопцям на війну. Покращить рівень життя воїнам.За все скоєне прийдеться відповідати.Перестаньте красти і купляти майно за кордоном.

keyboard_arrow_up