Партнер рубрики Події

На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка

На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка
  • Про аварію за участі трьох автівок до редакції «20 хвилин» повідомили читачі.  
  • Журналісти дізнаються подробиці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Київська, 6 орієнтовно о 13.30. Розповіла постійна читачка Галина. З її слів, на місці працює поліція, а частина дороги вспипана склом.

Відео дня

Журналісти «20 хвилин» прибули на місце аварії. Ми побачили, що одна автівка злетіла з дороги, на місце працюють медики. Вони надають допомогу учасникам аварії.

Зі слів в.о. речниці Патрульної поліції Тернопільської області Ольги Пелих, внаслідок зіткнення постраждала жінка. 

— До нас надійшов виклик, що зіштовхнулися автівки Mazda та Citroen. За попередньою інформацією постраждала жінка з автівки Mazda. Патрульні ще працюють на місці, — каже пані Ольга.

І хоча зіштовхнулися дві автівки, але пошкоджені три, каже речник Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета. За попередньою інформацією, аварія сталася через недотримання правил дорожнього руху. 

— Наші працівники з'ясували, що за кермом обох автівок були жінки. Одна їхала головною дорогою, а інша — повертала з другорядної. Внаслідок зіткнення автівки відкинуло і вони пошкодили припарковану Skoda. Всі живі, в однієї водійки легкі тілесні ушкодження, — каже пан Крета. 

За інформацією заступниці директора Центру екстреної медичної допомоги Ганни Мончак, медики двічі виїжджали на місце аварії.

— На місці з’ясували, що постраждала жінка, її госпіталізували до лікарні швидкої допомоги. Її життю нічого не загрожує. Друга бригада виїжджала, аби надати допомогу дитині, яка також перебувала в автівці на момент зіткнення. Лікарі пропонували госпіталізувати малечу, але мама відмовилася. Наші фахівці надали рекомендації, — каже пані Ганна.

Поліція закликає тернополян бути обережними та не порушувати правил дорожнього руху.

Читайте також:

У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували

Смертельне ДТП на виїзді з Тернополя: одна людина загинула, ще 7 постраждали (ОНОВЛЕНО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up