Партнер рубрики Події

Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою

Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою

«Відверто про війну» у Тернополі розповість командир роти «Гонор» відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» 59 ОМБ — Олександр Ябчанка.

Чого очікувати від третього року повномасштабного вторгнення, про роботу свого батальйону, бойові та тилові посади в роті «Гонор», а також про можливості та воєнні перспективи розповість під час зустрічі у Тернополі бойовий командир Олександр Ябчанка.

До 2022 року Олександр Ябчанка був лікарем-педіатром, експертом із питань охорони здоровʼя та викладачем «Школи публічного управління» Українського католицького університету.

З початком повномасштабного вторгнення росії пішов на службу, а нещодавно був обраний командиром роти «Гонор», що входить складу 1-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі» імені Дмитра Коцюбайла.

Відео дня



Зустріч матиме інформативно-просвітницький характер.

Насамкінець усі охочі зможуть поставити свої питання до бойового командира та долучитись до благодійного збору на наземні роботизовані платформи для батальйону, які мінімізують участь людини на полі, допомагаючи зберігати життя і здоров’я українських воїнів. 

Зустріч відбудеться у вівторок, 30 квітня на 16 год у читальному залі бібліотеки 2 корпусу Тернопільського національного технічного університету, вул. Руська 56, 3 поверх, ауд. 58.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією https://forms.gle/sU6Uur4oeAd2xMNZA

Довідка
Більше про батальйон «Вовки Да Вінчі» імені Дмитра Коцюбайла можна почитати на сайті https://vovkydavinci.army/ Подія відбувається у співпраці із ГО «АТОМ».

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» публікували інтерв'ю з Олександром Ябчанкою про реформу медицини в Україні.

 

Читайте також:

До штурмової бригади Нацполіції «Лють» на Тернопільщині записалися понад 300 добровольців

Як має виглядати медична реформа: погляд експерта

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Маріанна

    Навіщо писати цю адресу?

keyboard_arrow_up