Партнер рубрики Події

«На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник

«На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник

Володимир Огородник загинув 19 квітня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Бударки Чугуївського району Харківської області. Йому було 37 років.

Війна забрала життя воїна з Колиндянської громади Володимира Огородника.

Про це повідомили в Колиндянській громаді.

— Найвищу ціну за волю України та спокійне життя для кожного з нас заплатив ще один Герой нашої громади, житель села Пробіжна Володимир Миколайович Огородник, 20.07.1986 року народження, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну її свободу та незалежність 19 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Бударки Чугуївського району Харківської області загинув наш земляк, інспектор прикордонної служби 2 категорії – механік – водій третього відділення інспекторів прикордонної служби другої прикордонної застави третього відділу прикордонної служби четвертої прикордонної комендатури швидкого реагування 1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України солдат Володимир Огородник.

У цей гіркий час вся громада, депутатський корпус, виконавчий комітет сільської ради, односельці, побратими — всі глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття матері, брату, який перебуває в лавах ЗСУ та всій родині, разом з ними переживають велике горе. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душах його близьких. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях

 

На зображенні може бути: 2 людини та текст

Сьогодні 26 квітня, о 13:00 год. в Катедральному соборі верховних Апостолів Петра і Павла, м. Чортків відбудеться зустріч поглеглого Героя Володимира Огородника, після чого траурний кортеж відправиться до рідної домівки у с. Пробіжна.

Жителів сіл: Колиндяни, Пробіжна о 13:20 год. просять вийти на центральну вулицю свого села, щоб віддати шану і гідно зустріти тіло воїна.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ ВОЛОДИМИРУ!

На зображенні може бути: вогонь та текст

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що Скалатська громада втратила захисника Володимира Леськіва.

 

Читайте також:

Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Mira Boykovska

    Вічна пам'ять Герою.Співчуття рідним.
  • Temuri Miqadze

    მარადიული ხსოვნა გმირს 🇬🇪🇺🇦😥
  • Halina Bachminska

    Вічная пам'ять герою України
  • Volodymyr Stashchuk

    Світла пам'ять герою

keyboard_arrow_up