Партнер рубрики Події

Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету

Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету
  • Залізничний міст біля технічного університету, який сполучає вулицю Руську та проспект Бандери визнали аварійним. Через це там ввели обмеження на великогабаритний транспорт та кількість смуг для проїзду.
  • Чи планують ремонтувати міст? Дізналися журналісти «20 хвилин».

Водії розповідають, що через зміни в організації руху на проспекті Бандери та вулиці Руській в годину пік почастішали затори, оскільки кількість смуг для проїзду зменшили.

Відео дня

Також в аварійному стані і пішохідна зона. Як помітили журналісти «20 хвилин», на мості є чимало вибоїн, тож треба бути уважним, йдучи через міст.

Як повідомили у міській раді, у зв’язку з аварійністю, через міст заборонено проїзд великовагового транспорту понад 18 тонн та встановлено вимоги щодо дотримання дистанції між усіма транспортними засобами не менше 10 метрів один від одного.

Також зменшили кількість смуг для проїзду до двох.

Крім того, є зміни у роботі громадського транспорту. Тролейбус №11 тепер курсує через вулицю Збаразьку. Натомість, збільшиши кількість автобусів, які курсують через міст.

–  Кількість автобусів на маршруті №1А «вул. Володимира Винниченка-вул. Слівенська» збільшено з 6 до 8 одиниць, – розповіла речниця міськради Мар’яна Зварич.

Як розповіли у міській раді, ремонтні роботи мосту не заплановані.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Aleksandr Deineka

    Ну на такий проспект все аварійне починаючи з 43 року
  • Микола Унгурян

    "Як розповіли у міській раді, ремонтні роботи мосту не заплановані." - годі тату торгувати, бо нема чим здачу давати)))))

    керували-керували і докерувались містом, команда мера на 14 році роботи у ТМР відкрила для себе що мости та шляхопроводи таки потрібно ремонтувати і обслуговувати
  • Анатолій

    А як рахували проектанти  коли на ті самі опори розширили колись міст
  • Грег

    Закрийте і ремонтуйте цей міст

    ВТ😎 reply Грег

    Вони як завжди людям будуть розказувати казочки що грошей немає на ремонт що всі гроші йдуть на фронт

keyboard_arrow_up