Біля Надставної церкви - великий затор через ДТП (ОНОВЛЕНО)

Біля Надставної церкви - великий затор через ДТП (ОНОВЛЕНО)
Близько 13.30 на дамбі біля Надставної церкви Mercedes зіткнувся з двома маршрутками. У водія Mercedes - перелом ноги. Також забрали в швидку хлопчика - пасажира маршрутки. Через аварію виник величезний затор.

Як повідомила читачка 20minut.ua Людмила, через ДТП з вул. Танцорова біля церкви близько 13.45 виїхати було неможливо.
Як виявилось, там легкове авто зіткнулося з двома маршрутками - спочатку водій зачепив маршрутку №15, а потім - №3.

- Приблизно о 13.30 на дамбі біля Тернопільського ставу водій Mercedes’а не справився з керуванням. Він наздогнав попутний маршрутний транспортний засіб, від удару об який його викинуло на зустрічну смуху, - коментує заступник начальника ДАІ Олег Турлай. - Там він здійснив зіткнення з іншим маршрутним транспортним засобом. Фактор, що посприяв аварії – мокре дорожнє покриття. Можливо, було перевищено швидкість. Унаслідок ДТП травмований сам водій Mercedes і одна дитина з маршрутки. Наразі потерпілі доставлені в лікарню.

Станом на 15:00 на проїжджій частині залишились маршрутне таксі та декілька постів ДАІ. Розбитий Mercedes евакуювали тягачем. А затор ліквідували. 

За словами інспекторів, також у аварії постраждав хлопчик. Він вкусив язика під час зіткнення. Працівники швидкої забрали забрали хлопчика. 

Previous Next

фото Павло ЛОТОЦЬКИЙ

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Процесорович

    мажор і водій маршрутки - вони зустріли один одного
  • Іваницький

    Купив права цього літа, ось вам і результат
  • микола

    на рівній дорозі... али мерседес то є фест маршина

    оля reply микола

    не смішіть, де в нас рівні дороги?

    микола reply оля

    я мав на увазі-без викрутасів( рівна)

    василь reply микола

    там і викрутасів не треба, всі питляють поміж ям. треба їхати відповідальним на екскурсію в Мукачеве - дивитись, як має бруківка лежати. але кому то я пишу, сам собі напевно...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up