ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина

ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина

Аварія з потерпілими сталася на Тернопільщиі минулої доби. На дорозі Тернопіль—Ланівці зіткнулися дві Audi.

ДТП сталося поблизу села Буглів Лановецької громади, повідомили в поліції Тернопільської області.

— Водій одного з них — житель міста Волочиськ Хмельницької області — під час обгону попутного транспортного засобу не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншим транспортним засобом, яким кермував житель Тернопільського району, — йдеться у повідомленні. — Внаслідок ДТП травми отримав водій останнього авто та його донька, 2013 року народження. Дитину госпіталізували.

У водіїв здійснено забір крові на вміст алкоголю. Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу.

Відео дня

Як зазначають у поліції, за минулу добу на дорогах області сталося дві автопригоди з потерпілими. Внаслідок ДТП травмувалися троє осіб. Двоє з них — неповнолітні. В обох випадках водії допустили зіткнення на смугах зустрічного руху.

Нагадаємо, ранфше «20 хвилин» повідомляли, що в аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст. Кермувальник від отриманих травм помер на місці аварії, а 15-річну пасажирку доправили до лікарні.

 

Читайте також:

В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст

У Тернополі велосипедист збив дитину

У Збаражі школяр потрапив під колеса авто

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up