Біля залізничного вокзалу перекинувся автомобіль

Біля залізничного вокзалу перекинувся автомобіль
Неподалік тернопільського залізничного вокзалу трапилася аварія у вівторок, 18 серпня, близько 10.30.

Деталі ДТП невідомі. У соцмережах свідки події пишуть, що аварія трапилась через перевищення швидкості.

Фото із соціальних мереж.

Журналісти розшукали очевидців цієї ДТП.

  • Я їхав у таксі і побачив, що машина перекинулась, - розповів очевидець ДТП пан Павло (прізвище чоловік просив не називати. Повні дані є в ред.). – Зупинились, разом з таксистом підбігли до авто. В цей момент до перекинутої іномарки почали збігатись люди.

Разом з іншими чоловіками намагались витягти водія з машини. Посадили на асфальт поруч. На вигляд, каже чоловік, травм у нього не було, скоріше водій перебував у шоковому стані.

Відео дня
  • Я особисто не відчував, але таксист сказав, що чув від водія запах спиртного, - каже пан Павло. – Як на мене – чоловік просто після пережитого перебував у шоковому стані. Хтось почав дзвонити до міліції, «швидкої», але на місці з’явився якийсь незнайомець. Я так зрозумів – колега водія з перекинутого авто. Він попросив нікуди не дзвонити. Запевнив,  що з водієм все гаразд, а машину зараз заберуть.

 Незнайомець, кажуть свідки, відвів водія за кут – в напрямку банку «Хрещатик». Люди тим часом намагались дістатись двигуна, аби його вимкнути. Бо весь цей час авто було заведене. І небайдужі побоювались, аби не вибухнуло чи не спалахнуло.

  • Що було далі – не знаю, ми з таксистом поїхали, бо основним було допомогти водієві та простежити, аби ніхто не постраждав, - каже Павло. 
    У ДАІ поки що аварію не коментують. Кажуть, офіційної інформації наразі немає. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    За кермом був пяний ублюдок.....добре що падлюка нікого не травмувала...

    Анонім reply Anonymous

    Знаю ту ситуацію, хлоп іхав швидко не поза 100 а 90,  віхав в люк колесом і він провалився,а далі діяли сила земного тяжіння і кінетична енергія. Він був тверезий, а то шо ледь йшов, то після такого добре що ходити зміг, руку зламав.  Автодор спригнув, каже що вони не винні,там щось дощі підмили, а заварити не можуть. То вже не одне ДТП на тому люку

    Анонім reply Анонім

    нема там люка
  • Анонім

  • Анонім

    не було там ніякої дами то підстава. то був пяний мужик
  • Анонім

    той чоловік був пяний. його зразу забрали друзі, напевно такі самі як він. на ногах стояти нормально він не міг. А якщо б в той час проходили пішоходи по тротуару?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up